Smiorcăielile soțului unei candidate nedecise pentru postul de consilier la Primăria Carei

• publicat la: 20 februarie 2020
Smiorcăielile soțului unei candidate nedecise pentru postul de consilier la Primăria Carei

Soțul unei candidate înscrise la concursul pentru postul de consilier la serviciul de Urbanism din Primăria Carei se smiorcăie pe pagina sa personală de Facebook pentru că am făcut public anunțul privind participanții înscriși. Anunț care ERA  postat  pe site-ul Primăriei Carei, deci PUBLIC.  Greu cu logica când te simți cu musca pe căciulă.

Ar fi fost totul mai credibil dacă candidata nu se prezenta la concurs dar așa, să te deplasezi la Primăria Carei doar pentru a da o foaie goală…

Atenție, mare atenție dacă  îți faci  curaj să te  prezinți  la vreun concurs …fiica se scrie cu doi de i.

,,E mai bine să taci din gură şi să-i laşi pe ceilalţi să creadă că eşti un prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice îndoială,,  spune Mark Twain…așa și cu foaia goală predată de comun acord.

Dragi careieni, nu m-aș mira să citim  pe pagina soțului candidatei nehotărâte pentru un post în Primăria Carei faptul că mâine este vineri datorită familiei Ciută.

 

Daniela Ciută

comentarii

de bambi la 21 februarie 2020 - 15:51

tuta satului nu a fost in stare sa invete 2 legi si il pune pe sot sa o apere! daca era bine pregatita scria tot subiectul si dupa ce era admisa renunta ca sa se vada ca are caracter.asa e doar apa de ploaie servita prostilor care behaie dupa o priza buna de ierburi

Lasati un comentariu