Coronavirus. La Carei zeci de familii nu au apă curentă și nici condiții decente de trai

• publicat la: 12 martie 2020
Coronavirus. La Carei zeci de familii nu au apă curentă și nici condiții decente de trai

Imaginea este din clădirea monument istoric din centrul orașului, strada Doina, transformată în locuințe sociale.

Epidemia de coronavirus declarată pandemie globală a prins orașul Carei înconjurat de gunoaie.  Am tot semnalat  dar  se pare că nu deranjează  edilii orașului. Atragem acum atenția asupra faptului că zeci de familii  nu au apă curentă la domiciliu. Există locuințe sociale ale Primăriei Carei unde chiriașii  își aduc apa în bidoane de la câteva străzi distanță. Cei de pe strada Independenței de exemplu, de lângă Gara CFR.

La fel și în zona dr.Marinescu…

Așa arată baia la blocul de locuințe sociale din spatele Casei de  Cultură și a Bilbliotecii Municipale…

Tot în centrul orașului, pe strada Doina, lângă Liceul Tehnologic Iuliu Maniu, într-o clădire monument istoric transformată în locuințe sociale….

GALERIE FOTO

Tot în centru, în curtea Bibliotecii Municipale avem locuințe de necesitate….pentru familii cu copii sau oameni singuri. Aici sursa de apă este în mijlocul curții…

Printre  măsurile care trebuie adoptate pentru reducerea riscului de transmitere a virusului COVID-19 se află și menținerea igienei.

Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni decisive pentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun cel putin 20 de secunde. Dacă nu exista apă și săpun, puteți folosi un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool de 60%, spune comunicatul Ministerului Sănătății.

La zecile de locuințe sociale care nu au apă curentă nu s-a distribuit  dezinfectant pentru mâini.

Buletin de Carei

 

comentarii

de alina la 12 martie 2020 - 22:12

conducerea udemerista asta poate

de Vidracom la 13 martie 2020 - 16:20

Se poate rezolva problema stimati conducatori careieni,trebuie dus la ei un bidon de 1000 de litri,alimentat cu apa,sapun lichid(in flacon de 5l ar fi excelent),si atunci corona virusul zboara de acolo spre meleagurile mai calde,eventual pandemia colera careiana o sa intervina spre mandria tutoror oraselului careian in curand pe nivel AUSTRIAC.

Lasati un comentariu