După 5 ani de sesizări ale Buletin de Carei se fac la stadion toalete publice decente

• publicat la: 5 martie 2020
După 5 ani de sesizări ale Buletin de Carei se fac la stadion toalete publice decente

Pentru mulți, știrea că la stadionul din Carei se amenajează o toaletă pentru spectatori și sportivi poate trece ca una puțin interesantă. Dacă nu ai văzut ce anume se oferea până acum. Multe din echipele de sportivi sosite pentru competițiile desfășurate la stadion au preferat să facă naveta zilnic în localitățile lor dacă activitățile durau mai mult de o zi.

Exact de 5 ani au avut nevoie primarul Kovacs și viceprimarul Keizer pentru a înțelege că la stadionul municipal Victoria Carei trebuie schimbate grupurile sanitare la care au acces spectatorii sau sportivii.  Că WC-ul din fundul curții stadionului este depășit total și că societatea a evoluat de când viceprimarul juca fotbal la Victoria juniori.

Potrivit antrenorului însoţitor al echipei din Csenger, Ungaria, sosiți pentru Cupa 25 Octombrie la atletism, …,,e păcat că nu aveţi condiţii, că nu sunteţi susţinuţi când aveţi asemenea tineri talentaţi…la noi nu este  o competiţie de asemenea anvergură…sunt deosebit de încântat de ce am văzut că se poate  face de către aceşti antrenori dar sunt trist când văd în ce condiţii sunt nevoiţi să lucreze…,,. Echipa sportivilor din Csenger a făcut naveta în Ungaria în cele 2 zile de concurs. Condiţiile întâlnite nu le-au dat de ales.

Buletin de Carei, implicat necondiționat în viața cetății,  a semnalat constat din anul 2015 încoace faptul că orașul se face de rușine în fața oaspeților care vin la competițiile sportive de la stadion dar și a contribuabilului careian care vine ca spectator și susținător.

https://www.buletindecarei.ro/2015/10/dotarile-stadionului-din-municipiul-carei-cu-viceprimar-fost-sportiv.html

După 5 ani de la semnalările Buletin de Carei se amenajează și toalete decente la stadionul municipal Victoria. Să fie într-un ceas bun!

Pentru faptul că am scris despre wc-ul  din spatele curții stadionului am fost linșați mediatic  de către finul primarului evazionist și fanii săi care râdeau că ,,pozăm wc-uri,,.  Iată că a meritat să ne implicăm și să atragem atenția asupra  situației dezastruoase.  Acum putem menționa că la stadionul  municipal Victoria Carei vor funcționa toalete decente, cu toate dotările necesare.

Ne bucurăm că ne putem aduce contribuția prin materialele noastre la punerea în mișcare a activității din administrația locală în beneficiul comunității.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2015/11/wc-urile-pline-de-rahat-baltile-si-noroaiele-de-pe-strazi-dar-si-aleile-de-la-cimitirul-careian-deranjeaza-nu-atat-de-mult-incat-sa-fie-luate-masuri.html

https://www.buletindecarei.ro/2016/04/avem-un-stadion-si-un-viceprimar-fost-fotbalist-ce-facem-cu-ei.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/03/legea-care-interzice-wc-urile-din-fundul-curtii-prinde-conducerea-primariei-carei-cu-pantalonii-in-vine.html

comentarii

de simi la 5 martie 2020 - 20:15

chiar era de miru lumii cum aratau buzile din spate,si aceste lucruri trebe facute la stadion

de careian la 6 martie 2020 - 08:41

un rahat nu poate scrie decat ca un rahat….fiecare cu valoarea lui. De la calculatoarele primariei aruncati vome

de Victor la 6 martie 2020 - 08:47

A adus jeno in primarie o haita de postaci care ataca pe careieni!

de Honolulu la 6 martie 2020 - 10:38

Locuintele de ghetou in zona Maniu cand va fi asa renovata cu toalete noi,sau va fi daramat odata sa fie un spatiu pustiu???

Lasati un comentariu