Garda de Mediu Comisariatul Satu Mare confirmă situația terenurilor pline de gunoaie de la Carei

• publicat la: 27 martie 2020
Garda de Mediu Comisariatul Satu Mare confirmă situația terenurilor pline de gunoaie de la Carei

Tot în sarcina careienilor cade și eradicarea mormanelor de gunoaie de pe raza orașului.  Lipsa de interes a conducerii Primăriei Carei pentru menținerea unui mediu curat obligă cetățenii să intervină.

Garda Națională de Mediu, prin Comisariatul Județean Satu Mare, confirmă prin adresa 723 din 24.03.2020 situația terenurilor pline de gunoaie din Carei semnalată în cadrul articolelor apărute în Buletin de Carei.

Inspectorii au verificat în teren starea terenurilor ale căror imagini au apărut în Buletin de Carei și au constatat că totul se confirmă. Pentru terenul din zona Gării a fost sesizată Compania Națională a CFR.

Rămâne de văzut dacă tot terenul din spatele gării CFR aparține de CNCFR  care a fost somată să ia măsuri până la data de 18 aprilie 2020.

După articolele apărute în Buletin de Carei privind mormanele de gunoaie ce există pe raza municipiului Carei, Primăria a demarat curățirea terenului din Grădina Viilor.

Locuitorii municipiului Carei sunt oameni gospodari care au fost obișnuiți să aibă primari atenți la curățenia orașului în toate zonele  nu doar…,,pe unde umblă popa,,.

Păstrați curățenia orașului! Sancționați persoanele care nu întrețin curățenia orașului! Păstrați un mediu curat!

Astăzi, 26 martie 2020, grămezile de gunoaie de la capătul străzii Tudor Vladimirescu erau  supravegheate de doi maidanezi.

Felicitări careienilor cu spirit civic care în ultimul an au semnalat redacției zonele pline de gunoaie!

Buletin de Carei

comentarii

de Kapadoczi la 27 martie 2020 - 21:40

De aici putem Prinde coronavirusul.Merita vizitat.

Lasati un comentariu