Ni se contestă dreptul de autor

• publicat la: 22 martie 2020
Ni se contestă dreptul de autor

De neimaginat! Ni se contestă dreptul de autor al unei filmări din 21 martie 2020. Încă mai există în anul 2020 tineri care nu pot face diferența dintre un autor și o persoană care distribuie.

Cum să te aștepți atunci ca aceste persoane să  poată citi documente oficiale care atestă  ingineriile financiare cu banul public?

Suntem în plină pandemie și zeci de familii folosesc o cișmea înconjurată de mizerii unde colcăie tot felul de mici nevertebrate purtătoare de microbi dar acest aspect  nu deranjează…poate până când nu se va îmbolnăvi cineva….

Cât de ignorant trebuie să fii ca să tragi la răspundere  un consilier  pentru acțiunile altei persoane?

…….

 

Oricine poate cere  o înregistrare video de  la camerele de supraveghere din jur  pentru a se convinge că Buletin de Carei menționează corect autorul care nu este  niciun consilier. Mai mult respect  pentru munca noastră!

Comentatorul amator  se plimbă zi de zi pe drumurile desfundate ale orașului unde primarul este plătit regește din banul public, fără a fi deranjat. La fel cum nu este deranjat  că se cumpără pentru primar autoturism din banii fundației de promovare a turismului local de parcă primarul nu ar avea  un venit lunar din care poate face economii pentru tot felul de investiții.

Tot din banii careienilor se cumpără ingredientele pentru acțiunile UDMR Carei, cai de rasă pentru folosul asociației Equus, sume cu multe zerouri se scurg din bugetul local total abuziv către firme  anume prin trântire de licitație….sau poate e prea mare efortul intelectual  dacă cerem o simplă consultare de documente oficiale din partea celor care aruncă fumigene?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu