Primarul evazionist mai vrea un mandat. Ședință de confirmare a candidaților UDMR Carei pentru alegerile locale

• publicat la: 3 martie 2020
Primarul evazionist mai vrea un mandat. Ședință de confirmare a candidaților UDMR Carei pentru alegerile locale

Primarul evazionist Kovacs mai vrea un mandat  pentru ca să poată apoi ieși la pensie liniștit. Fără grija zilei de mâine. Cu conștiința faptului împlinit …că l-a angajat pe ginerele său la Primărie, că a găsit pentru fiica sa  un loc pe lista UDMR pentru un mandat de consilier județan, că a făcut  tot ce se putea pentru a jumuli din fiecare proiect sau din buget , că a deschis  la Primăria Carei o redacție din angajați plătiți cu banul careianului pentru denigrarea celor care îi strică liniștea sufletească și că a interzis ASTRA Carei ( potrivit înregistrării video unde intervine  direct în ședința CL) amplasare de catarg cu drapel românesc pe domeniul public precum și amplasarea plăcilor comemorative cu delegații la Marea Unire pe clădirea unde în noiembrie 1918 au avut loc alegerile.

Întrunire la Teatrul Municipal Carei pentru desemnarea candidaților UDMR Carei la Primăria  și Consiliul Local Carei. Singurul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar este actualul primar Kovacs Eugen, cel care din 2008 are reținere lunară de 30% pe veniturile sale  pentru neplata datoriilor la bugetul de stat. UDMR Carei nu are la ora a ctuală un candidat mai bun decât un evazionist cu acte în regulă. Din echipa propusă pentru Consiliul Local fac parte și actuali consilieri  care  au avut colaborări financiare cu Primăria Carei.

Din lista de candidați ai UDMR Carei face parte și ….un fost consilier independent în mandatul 2008-2012, Papp Zsolt.

„Poţi să-ţi impui ideile şi ca independent” spunea în iunie 2011  Papp Zsolt. Între timp…și-a reconsiderat se pare afirmațiile.

http://www.buletindecarei.ro/2011/06/opinii-de-consilier-%e2%80%9epoti-sa-ti-impui-ideile-si-ca-independent%e2%80%9d-spune-papp-zsolt.html

Nu lipsește din lista de candidați nici consilierul avocat ce amenința în cadrul ședinței de CL cu proces un alt consilier ….

Deși este absolventă a Facultății de Drept, membru al Baroului Satu Mare și consilier cu experiență, aceasta nu știe să numere decât până la 90, fapt confirmat negru pe alb printr-o  plângere penală semnată în 2018.

http://www.buletindecarei.ro/2018/03/presedinta-comisiei-juridice-din-cl-carei-ameninta-cu-instanta.html

Niciunul dintre consilierii UDMR Carei aflați în exercitarea mandatului  și care mai doresc prelungirea lui  nu au votat pentru amplasare catarg cu drapel național pe domeniul public Carei, nu au intervenit pentru asigurarea de clase cu predare  și în limba română, limba statului, pentru pregătirea de vânzători sau tapițeri sau saltelari, nu au intervenit pentru protejarea arborilor de esențe valoroase din Parcul Dendrologic Carei și nici pentru repunerea plăcilor oficiale cu însemnele statului pe clădirea Primăriei și a Consiliului Local Carei.

Ce este mai grav, niciunul nu a semnalat faptul că primarul, președintele lor, nu a apreciat adică nu a menționat deloc la GALA SPORTULUI CAREIAN  că avem la Carei  CEA MAI LONGEVIVĂ competiție sportivă din România și anume Cupa 25 Octombrie la atletism.

Lipsă de patriotism local când vine vorba de organizatori români?

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/foi-de-dafin-boabe-de-piper-sau-chimen-comandate-pe-banii-careienilor-pentru-udmr-carei-chiar-inainte-de-a-fi-cerute.html

http://www.buletindecarei.ro/2018/11/fals-evident-sediul-udmr-carei-apare-cu-adresa-primariei-carei-cand-de-fapt-are-alta-locatie.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/11/bani-din-primaria-carei-ajung-in-conturile-unei-firme-legate-de-consilierul-municipal-fazakas.html

Lasati un comentariu