Se cumpără aparatură medicală și consumabile în regim de urgență. Primarul Kovacs recunoaște… ,,nu banii sunt problema,,

• publicat la: 25 martie 2020
Se cumpără aparatură medicală și consumabile în regim de urgență. Primarul Kovacs recunoaște… ,,nu banii sunt problema,,

După ce a văzut că nu e loc  de întors și de stat deoparte în timpul pandemiei de coronavirus, primarul Kovacs se îndură să achiziționeze aparatură medicală și consumabile specifice acestui tip de îmbolnăviri.  Recunoaște chiar că,,nu banii sunt problema,,.  Chiar atât de mult v-a luat ca să reacționați la situația existentă?

După ce orașe ca Marghita, Oradea a și Satu Mare s-au zbătut pentru a-și procura aparate de testare a persoanelor suspecte de coronavirus, conducerea mun.Carei a realizat că trebuie să se implice.

Vă reamintim că Spitalul Municipal Carei este în subordinea Consiliului Local Carei. Potrivit  documentelor oficiale prezentate consilierilor locali,  la începutul anului avea un excedent de 2,48 milioane RON, bani din care se puteau procura toate cele necesare din timp. Pentru că epidemia de coronavirus nu a apărut peste noapte. Acum o lună se puteau găsi fără probleme materiale consumabile și aparatură medicală. Doar că  la Primăria Carei specialiștii sunt aduși pe cu totul alte criterii decât cel al competenței iar  cea care are de suferit este  comunitatea. Să dea Dumnezeu ca la Carei să nu existe niciun caz de coronavirus.

Întrebare. Printre  aparatele medicale pe care doriția  le achizitiona se află și un aparat de testare a suspecților pentru dotarea laboratorului?  Sau  ne axăm doar pe tratamentul celor ce vor fi confirmați ca fiind pozitivi?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu