Un angajat al Primăriei Carei dă adunarea de 15 martie…unul câte unul

• publicat la: 11 martie 2020
Un angajat al Primăriei Carei dă adunarea de 15 martie…unul câte unul

Atenționările legate de coronavirus  nu sunt valabile și pentru municipiul Carei?

De la cabinetul primarului evazionist Kovacs ni se cere decență prin vocea consilierului propagandist. A fi decent nu presupune a fi prost, nu? Așa că putem atrage decent atenția asupra faptului  că angajatul din primărie este plătit din banii careienilor pentru cu totul alte atribuții  decât a face propagandă UDMR Carei.

Știm că primarul, nașul consilierului cu pricina, este președinte al UDMR Carei dar de aici și până la a folosi banul public pentru a suna adunarea de 15 martie la bustul lui Petofi e  mai mult decât lipsă de decență…e sfidare la adresa careienilor.

Pe lângă sfidare e  și ceva labilitate….pentru că în titlu se  scrie de careienii care sunt chemați să depună individual coroane pentru ca mai apoi să fie vorba de fapt de maghiarii îndemnați de UDMR să depună coroane. Că doar  nu toți careienii sunt maghiari așa cum se încearcă a se inocula….

Cum era să își angajeze Kovacs evazionistul la cabinetul său un  consilier mai ,,okos,, decât el? Așa că acum trage ponoasele.

Și ca toată povestea să aibă și o latură tragi-comică,  materialul postat de Szasz pe blogul său Opinie de Carei este de fapt traducerea din limba maghiară a interviului luat primarului de colegul său de birou, celălalt consilier de la cabinetul primarului, aflat în postura de candidat la primăria comunei de unde face naveta la Carei.

Cu așa ceva se ocupă consilierii de la cabinetul evazionistului Kovacs. Evident pe banii noștri, ai careienilor.

Nu numai adresele de contact ale UAT Municipiul Carei adică Primăria Carei au fost confiscate de către președintele UDMR Carei, Kovacs Eugen ci de fapt…TOATĂ Primăria Carei.

Pentru că unele persoane au fost angajate doar pentru a se ocupa de cultul personalității lui Kovacs, de promovarea intereselor UDMR Carei și de discriminarea românilor!

 

 

După ce consilierii  buruienari au postat materialele de propagandă pentru ziua de 15 martie 2020, au trecut la  distribuirea lor pe grupurile sociale, evident tot în timpul programului de la Primăria Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu