Așa se trăiește în centrul orașului Carei la una din locuințele Primăriei

• publicat la: 2 aprilie 2020
Așa se trăiește în centrul orașului Carei  la una din locuințele Primăriei

Zeci de familii trăiesc în aceste condiții în centrul  municipiului Carei, în locuințele Primăriei Carei. Cu riscul de a deranja cluburile de fani ai triadei Kovacs-Keizer-Beko, vă prezentăm imagini recente din spațiile în care stau familii cu copii mici și foarte mici. Clădirea este amplasată între Casa de Cultură și Judecătoria Carei aflată acum în reabilitare. Intrare în blocul ghetou se face  pe la Oficiul de Cadastru de pe strada  1 Decembrie 1918.

Ne deranjează mai mult ca oricând faptul că nu se dorește a se impune la acea adresă o menținere a curățeniei din moment ce  ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Apa de la baie are miros pestilențial și curge  fără oprire din tavan.

Situația este foarte bine cunoscută de către conducerea orașului. De fapt este tolerată această situație de ani și ani de zile fără ca cineva să intervină.

Chiriașilor din aceste spații li se permite să facă ce vor de către proprietarul care este Primăria Carei. Unii chiriași respectă curățenia și au spații de locuit atent întreținute dar alții aruncă de la geam toate deșeurile menajere fără ca proprietarul clădirii să ia măsuri. Șobolanii umblă în voie la baie unde apa curge din tavan la fiecare etaj.

Singurul  apometru este amplasat în curtea Casei de Cultură din imediata vecinătate.

Buletin de Carei

comentarii

de Septico la 2 aprilie 2020 - 20:44

Pt ei nu trebuie in viitor vaccin pt coronavirus,ca imunitatea asa tare,ca nu prinde nici o boala.

de cristi la 3 aprilie 2020 - 14:20

De cate ori s-a facut curatenie acolo si tot degeaba, de vina sunt oamenii care arunca gunoiul pe geam si nicidescum primaria. Si mai spui in articol ca asa se traieste in centrul orasului, pai fiecare dupa cum isi asterne asa doarme. Acuma vrei sa le ofere primaria hotel de 5 stele sau totusi ce vrei?

de Buletin de Carei la 3 aprilie 2020 - 14:28

Lasa romantele pentru bunici si nu mai tot schimba numele de comentator. Stim ca esti din gruparea de propagandisti a evazionistului. Primaria Carei este proprietarul cladirii si trebuie sa ia masuri daca chiriasii nu fac curatenie in spatiile puse la dispozitie. Asa se procedeaza.

de cristi la 3 aprilie 2020 - 16:13

In orice capitala civilizata, oras european te duci o sa gasesti ghetouri, deci nu inteleg care este pana la urma problema?. Acolo o sa fie curat cand nu o sa mai fie chiriasi.

de Buletin de Carei la 3 aprilie 2020 - 16:27

Fals. Acolo o sa fie curat cand Primaria va gestiona competent situatia. Cand vor fi alocate acele locuinte celor care intretin curatenia. In orice oras european ghetourile sunt la marginea orasului. Miroase de la o posta aici a masa electorala tinuta in centrul orasului.

Lasati un comentariu