Consilier municipal careian amenințat de la Luxemburg

• publicat la: 26 aprilie 2020
Consilier  municipal careian amenințat de la Luxemburg

Curiozitatea de a afla cum sunt cheltuiți banii din bugetul local careian nu rămâne nepedepsită la Carei. Așa reacționează fanii primarului evazionist din Carei atunci când un consilier municipal distribuie materialele Buletin de Carei și reacționează când este acuzat fără dovezi. Nu la fel se întâmplă când fiica primarului distribuie materialele denigratoare ale blogului consilierului personal al tăticului.

Un ,,mascat,, aflat la Luxemburg amenință un consilier municipal care se  implică în viața cetății în mod transparent. Acesta a fost deranjat de reacția consilierului municipal la acuzele total mincinoase la adresa lui. Limbajul este specific fanilor evazionistului de primar. Consilierul vizat de amenințări este cel numit de primarul evazionist Kovacs ca fiind opoziția și cel care cere mereu socoteală pentru cheltuirea banului public dar nu numai.  Pentru conformitate, precizăm că niciun consilier local nu lucrează în Primăria Carei. Consilierul Ciută a câștigat anul trecut în iunie un proces împotriva Primăriei Carei

///////////////////////////////

……////////////////////

………………………………..///////////////////////

 

Pentru cei total neinformați, precizăm că toți cei trei membrii ai UDMR ce asigură conducerea orașului au fost deținători de carnete de partid PCR spre deosebire de consilierul Ciută. Acesta deține aceeași unitate de producție din 1991 unde are angajați din Carei. Independența sa și luările sale de atitudine, mereu documentate, deranjează conducerea exclusiv UDMR a orașului.

Preluarea conducerii orașului în anul 2008 de către cuplul Kovacs-Keizer a reinstalat  în viața comunității careiene  frica de exprimare specifică perioadei ocupației hortyste în acest colț de țară sau a celei bolșevice instaurate ulterior în țară.  Adică ,,cine nu e cu noi e împotriva noastră,, este sloganul care ni se trâmbițează de toate oficinele puterii locale, a presei și fanilor lor.

Consilierul Ciută a fost catalogat ca ,,migrant  intern,, de un artist plastic originar din Carei. Faptul că Ilie Ciută este născut la Drobeta Turnu Severin este mereu scos  în evidență de cei care nu sunt capabili să ofere argumente concrete la semnalările lui dar se păstreză o tăcere totală asupra originii din Harghita-Covasna sau alte zone din țară a unor membrii ai UDMR sau a unor funcționari.

A trăi bine la Carei  este a trăi în minciună și discriminare?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu