Distrugerea Buletin de Carei nu le-a reușit! Szasz se crede tânăr energic dar a folosit ușa din spate

• publicat la: 20 aprilie 2020
Distrugerea Buletin de Carei nu le-a reușit! Szasz se crede tânăr energic dar a folosit ușa din spate

Buletin de Carei a împlinit 15 ani de existență. Nu disperați, Continuăm! Evenimentul nu a fost ignorat de consilierul personal al primarului evazionist Kovacs, cel care atacă un președinte de instanță de la Judecătoria Carei atunci când sentința nu îi este favorabilă.

La aniversarea a 14 ani de existență am fost raportați și blocați pe Facebook.  Acum, în plină pandemie, se limitează la suspine prin birourile Primăriei.

În lipsa oricărei posibilități de a scrie despre cum se cheltuie banul public în Primăria Carei…sau donațiile, Păcăliciul Careiului, angajat pe bani publici de nănașul primar la cabinetul său ca propagandist, pentru cultul personalității, se smiorcăie pentru că nu i s-a pomenit numele la aniversarea celor 15 ani de existență a Buletin de Carei  deși NU a făcut parte din tinerii energici la care am făcut referire.

Băietul cu goarna spartă încă se visează tânăr energic când de fapt el a venit în redacție în 2005 pe ușa din spate, la toate gata.

Nici atunci nu avea curajul de a discuta direct și a cere să facă parte din echipă așa că a apelat la consilierul Keizer care mi l-a prezentat  ca fiind priceput la  …anchete.

Păcăliciul specializat ulterior în smulgerea buruienilor de pe domeniu public a  uitat să specifice că tinerii energici care formau colectivul redacțional nu îl doreau în echipă. Tinerii energici au  lucrat luni de zile la machetare, la pregătirea pentru lansarea oficială din 18 aprilie 2005.  Nu avem cunoștință despre relațiile sale cu Bea Timoc care nu a fost angajată la redacție.

Nici memoria nu îl ajută. Ca de obicei. Lista numelor publicate de Păcăliciul Careiului omite persoane de o reală valoare. Regretații profesori Ioana Câcu și Anton Horvath  nu sunt considerați de consilierul primarului demni de a fi menționați. A uitat  și de doamnele Georgescu și Bărnuțiu, mereu prezente pentru corectura săptămânalului. Păcăliciul Careiului a profitat doar de pe urma muncii lor și a banilor investiti de acționar.

Nu de puține ori  trebuia să facem un efort de a sta în preajma sa când emana tot soiul de miesme specifice licorilor consumate.

Urmare a faptului că Buletin de Carei prezenta aspecte concrete din administrația locală, deci deranjante pentru conducere, fiecare dintre tinerii redactori a primit rând pe rând un loc în administrația locală. Se urmărea ca prin ,,devalizarea,,  redacției,  Buletin de Carei să își înceteze activitatea.

Iată că scenariul pus la cale de  cei deranjați de aflarea adevărului din administrația careiană  a murit din fașă!  Distrugerea Buletin de Carei nu le-a reușit.

Nu au luat în calcul faptul că un absolvent de Colegiu Național Mihai Eminescu Satu-Mare și ulterior de Institut Politehnic din Timișoara poate scrie cu subiect și predicat despre orice subiect. Mai ales după ce a pus pe picioare o societate de producție.

Nu numai că nu au reușit închiderea Buletin de Carei ci ne-au făcut un adevărat serviciu. Funcționăm în liniște, fără teama ca  materialele în lucru să apară prima dată în alte locuri. Pentru a  proteja colaboratorii de presiunile grupului de interes care conduce  orașul  am decis să nu mai facem public numele lor.

Ratat pe plan profesional, dependent de politici pentru un loc  de muncă, Păcăliciul Careiului cerșește atenție folosind  numele Buletin de Carei. Doar cei neinformați și iubitori de corupție mai cred în scremetele finului primarului Kovacs care își minte cu nerușinare cititorii spunând că blogul său personal ar fi companie de știri.

În municipiul Carei au fost date jos de pe  sediul organizației guvernamentale Primăria Carei plăcile oficiale cu însemnele naționale și au fost înlocuite  cu unele negre. Elevii care doresc să devină vânzători nu au la dispozitie decât clase cu predare în limba maghiară în școlile statului român. sunt doar două din subiectele tabu despre care nu are voie nimeni să scrie.

Buletin de Carei merge în continuare pe drumul său, oferind informații reale și bine documentate, dovadă faptul că nu pot fi combătute. Amenințările cu moartea sau denigrările nu ne-au speriat și nu ne sperie. Nici procesele.

Politica editorială constantă e cea care îi deranjează pe cei care vor să ascundă adevărul despre ce se petrece la Carei.

Buletin de Carei a fost  și va rămâne în continuare în slujba cetățeanului, va lupta pentru  demascarea corupției, a abuzurilor și a discriminării.

Daniela Ciută

https://www.buletindecarei.ro/2019/03/facebook-a-repostat-toate-articolele-buletin-de-carei-fiasco-pentru-maimutele-raportoare.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/02/n-am-stiut-sa-tac-nicicand-si-de-aceea-vrand-nevrand-am-facut-sa-latre-cainii.html

comentarii

de viorel la 20 aprilie 2020 - 16:06

Normal ca au primit posturi in primarie imediat cand au vazut ce se scrie pe BuletindeCarei. Cum să nu fie supăraţi când văd că nu pot controla ce apare în public. Unde au ajuns donaţiile făcute pentru spital?

de Sarvadi Paul la 23 mai 2020 - 02:08

Bună ziua. Sunt Paul Sarvadi. Solicit un drept la replică. Până ce îl oferiți vă invit să vă fie ruşine că folosiți numele unor persoane decedate ca mijloace într-o dispută ce le-ar face pe ambele să vomite. Pe dumneavoastră! Vă rig să îmi comunicați public câte caractere îmi iferiți pentru a-mi expune punctul de vedere referitor la apariția şi funcțìonarea buletin de carei.

Lasati un comentariu