Exemplu. Primarul orădean şi-a donat 30% din salariu

• publicat la: 7 aprilie 2020
Exemplu. Primarul orădean şi-a donat 30% din salariu

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, și-a donat 30% din salariu pentru achiziția de aparatură și kituri de testare pentru spitalele orădene în contextul pandemiei de Covid-19. La Carei, primarului municipiului i se reţine 30% din salariu în contul datoriilor pe care le are la bugetul de stat.

Edilul orădean  i-a îndemnat și pe directorii din subordine să facă la fel, pentru a da un exemplu subalternilor și orădenilor de rând. Astfel,  nu mai puțin de 15 șefi de instituții din subordinea municipalității și de direcții din Primărie, în frunte cu viceprimarii Mircea Mălan și Florin Birta, au dat curs rapid cererii, donând fiecare, după venituri, sume între 2.200 lei și 2.900 lei, scrie  ebihoreanul.ro.

La Carei, edilul nu plăteşte taxe şi impozite locale, nu anunţă nicio donaţie din salariu  dar cere ajutorul persoanelor fizice pentru donaţii. Poate viceprimarul va reacţiona la Carei sau poate directorii de departamente din Primăria Carei. Până la această dată şi-a anunţat donarea indemnizaţiei  către o asociaţie caritabilă doar consilierul Ilie Ciută.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Septico la 15 aprilie 2020 - 18:46

Ar fi bine sa face si altii,ei au posibilitatea nu ca si unii,care au atata bani,ca si PENE pe broasca.

Lasati un comentariu