Îndemnul pentru donații a fost de bun augur

• publicat la: 10 aprilie 2020
Îndemnul pentru donații a fost de bun augur

Gestul consilierului Ilie Ciută de a-și dona indemnizația pe toată perioada situației de urgență către asociația care se preocupă de asigurarea de materiale de protecție pentru spitalul careian și ajutorarea celor aflați în nevoi, Inimi deschise către mânuțe întinse,  a fost de bun augur.  A dat un imbold și altor aleși locali să îi urmeze exemplul.

,,…e bine să ne implicăm cu toții, să fim solidari, să încercăm să dăm dovadă că ne pasă de comunitate în situații ca cea de acum. Este foarte important să ținem legătura unii cu alții, să ne mobilizăm pe toate căile pentru a trece peste această încercare grea,,  scria la data de 30 martie 2020 consilierul Ilie Ciută.

Potrivit celor doi consilieri personali ai primarului Kovacs, aflăm că și consilierii Hago Nandor  și Putovici Tünde  și-au donat pe o lună indemnizația iar cei  trei membrii ai UDMR Carei care asigură conducerea orașului au trecut pe la casieria Primăriei Carei, primarul, viceprimarul și administratorul public.

Să fie cu folos.

Consilierii locali au aprobat alocarea din bugetul local a  peste 300 mii euro pentru achiziția de echipamente medicale și consumabile pentru spitalul-suport Carei. Tot pentru echipamente medicale s-au donat sute de mii de euro și din partea societăților locale. La acestea se adaugă și contribuția unor persoane fizice și asociații caritabile.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu