Poliția informează….

• publicat la: 14 aprilie 2020
Poliția informează….

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 13 aprilie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în cursul zilei de 13 aprilie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de urgență, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 400 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 5 conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Astfel 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 22 și 53 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 102 km/h la 154 km/h, în interiorul și în afara localităților.

 

Lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

La data de 13.04.2020, ora 22.30, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Apelul de Urgență 112 cu privire la o altercație între mai multe persoane pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani din Satu Mare a fost agresat fizic  de trei sătmăreni de 16 ani, 26 de ani și 46 de ani .

În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea liniștii publice.

 

      Activităţi ale poliţiştilor pentru combaterea ilegalităţilor silvice

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Vinului au acţionat ieri, 13 aprilie a.c., pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul silvic.

Cu această ocazie, poliţiştii au oprit pe DC22, în localitatea Măriuș, o autoutilitară care transporta material lemnos. Bărbatul de 58 de ani din Satu Mare, care însoțea transpotul de lemne nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă a lemnului transportat, fapt pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile legale. Totodată s-a dispus confiscarea celor 4,4 mc material lemnos.

 

Lasati un comentariu