Primăria Carei refuză comunicarea online și vrea întâlniri față în față. Distrugere de spațiu verde să fie dar să știm și noi!

• publicat la: 14 aprilie 2020
Primăria Carei refuză comunicarea online și vrea întâlniri față în față. Distrugere de spațiu  verde să fie dar să știm și noi!

La data de 16 martie 2020, Primăria Carei oferea  numere de telefon și adrese de mail pentru a limita răspândirea infecției cu coronavirus prin întâlnirile directe dintre careieni. La o lună distanță a schimbat indicațiile fără a face public anunțul.

Documentația tehnică a proiectului ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este disponibilă doar în cazul în care facem deplasarea la biroul Tehnic din Primăria Carei sau la managerul de proiect, Beko Tamas! Așa  ni  s-a comunicat telefonic astăzi. Indicațiile potrivit cărora relațiile cu publicul se pot întreține și online sunt călcate în picioare!

Nu numai că se refuză careienilor accesul la vizualizarea proiectului pe site ul oficial al Primăriei Carei dar suntem chemați acum, în plină pandemie, să ne plimbăm la primărie pentru a răsfoi un DOCUMENT PUBLIC.

Astăzi, a început distrugerea  efectivă a spațiului verde de pe str.Mihai Viteazu, portiunea centrală. Ceea ce apropiații grupului de propagandiști din Primăria Carei anunțau la comentarii acum o săptămână, este pus în practică astăzi. Conducerea primăriei nu poate renunța deloc la practicile bolșevice.

Distrugere de spațiu verde să fie, dar să știm și noi!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu