Primarul care trimite în șomaj tehnic 150 de angajați. „Nu-şi mai justifică salariul”

• publicat la: 4 aprilie 2020
Primarul care trimite în șomaj tehnic 150 de angajați. „Nu-şi mai justifică salariul”

Marius Screciu, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, a anunţat vineri, prin intermediul unei înregistrări postate pe pagina  Primăriei, că va trimite 150 de angajaţi ai Primăriei în şomaj tehnic, din 17 aprilie. Banii economisiţi vor fi direcţionaţi către Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă pentru a lupta împotriva noului coronavirus.

,,Avem o listă cu 150 de angajați….în această perioadă nu-și mai justifică activitatea, salariile. Avem închise toate instituțiile culturale și sportive din subordine, nu mai lucrează…vom folosi o parte din bani  în lupta cu coronavirusul dar mai avem instituții care sunt nevoite să își sporească activitatea, asistența socială, poliția comunitară…Mai mult, în perioada următoare  încasările la bugetul local vor scădea, ne scad veniturile și trebuie să luăm măsuri nu să stăm cu mâna întinsă spre Guvern așa că am decis ca 150 de angajați să intre în șomaj tehnic,, a afirmat primarul Marius Screciu.

Începând de săptămâna viitoare se vor distribui locuitorilor din municipiul reședință de județ peste 30 mii pachete cu dezinfectant, măști, mănuși.

O inițiativă demnă de luat în seamă și de alți edili.

Primăria din Drobeta Turnu Severin nu se rușinează să mențină pe sediu plăcile oficiale cu însemnele statului spre deosebire de Primăria Carei.

Buletin de Carei

comentarii

de miron la 6 aprilie 2020 - 08:34

like

Lasati un comentariu