Tăiere să fie, dar să știm și noi!

• publicat la: 10 aprilie 2020
Tăiere să fie, dar să știm și noi!

Orice lucrare amplă de construcții de pe raza unei localități trebuie să fie semnalată printr-un panou pe care să se regăsească cine este beneficiarul, cine este executantul, care este valoarea proiectului, etc.

Darmite în cazul unui proiect de anvergura celui demarat la Carei și  intitulat ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei.

A văzut cineva vreun panou informativ despre lucrările din municipiu?

Astăzi, 10 aprilie 2020, s-au tăiat toți arbuștii din zona centrală a căii Mihai Viteazu fără ca populația să fie informată asupra acestei acțiuni. Nu s-a comunicat dacă se desființează spațiile verzi sau se redecorează doar….Plătim un departament de comunicare și informare cu bani frumoși dar de informări concrete  nu prea avem parte.

Administrația locală vrea cu orice preț să ne demonstreze că apreciază careienii doar când merg la ghișeele Serviciului de Taxe și Impozite. Că doar din tot ce se colectează ca impozit și taxe de la persoane fizice și juridice abia se asigură cheltuielile de personal din aparatul primarului, nici 90 de angajați. Potrivit documentelor oficiale redactate de către serviciul de contabilitate din Primăria Carei, în cursul anului trecut s-au colectat din taxe și impozite 7.519.112 lei și s-au cheltuit pentru Autorități Publice( 88 angajați) 8.143.118 lei!

Dacă tot vă asigurăm confortul la Primăria Carei, nu credeți că ar fi de bun simț măcar să afișați public  un minim de date despre redesenarea  peisajului urban din orașul unde conviețuim cu toții?

Tăiere să fie, dar să știm și noi!

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2020/02/s-a-votat-bugetul-pentru-anul-2020-taxele-si-impozitele-prevazute-pe-2020-nu-ajung-pentru-asigurarea-cheltuielilor-de-la-autoritati-publice.html

Lasati un comentariu