Candidatul UDMR la Primăria Căpleni face pe securistul la Carei pe bani publici

• publicat la: 12 mai 2020
Candidatul UDMR la Primăria Căpleni face pe securistul la Carei pe bani publici

Candidatul pentru primăria Căpleni din partea UDMR e responsabil cu cultul personalității evazionistului Kovacs și cu denigrarea criticilor lui. Pe lângă toate acestea face  pe securistul și urmărește către cine distribuie articolele Buletin de Carei sau cu cine colaborează. Vă dați seama cine candidează la Căpleni din partea UDMR?

Încă mai râdem și acum de ignoranța lui în ce privește publicația Vatra Veche.

https://www.buletindecarei.ro/2016/11/un-angajat-al-primarului-kovacs-politician-deranjat-de-revista-vatra-veche.html

Consiliul Local Carei a aprobat peste 300 mii euro din bugetul local pentru achiziția aparatului de testare Covid 19 si a altor echipamente medicale dar evazionistul Kovacs multumeste doar celor 3 oameni de afaceri agreati. Din 2011 nu s-a făcut niciun demers pentru acreditarea laboratorului de analize medicale la Spitalul Municipal Carei din subordinea CL Carei. Primarul își bate joc de nevoile medicale ale careienilor și anunță deschiderea Policlinicii fără a deține aprobările aferente. Lucrările de reabilitare a drumurilor din oraș se fac fără a face public proiectul după care se lucrează sau măcar cel cu care a fost câștigată licitația pe SEAP. Pentru a abate atenția de la ce se petrece prin Primăria Carei condusă exclusiv de UDMR, sunt plătiți din banii careienilor doi consilieri la cabinetul evazionistului de primar pentru a ataca Buletin de Carei și pe cei cu spirit civic. O rețea tipică Securității comuniste ne urmărește toată activitatea care de altfel este publică. Un candidat de primar din partea UDMR și un analfabet funcțional întrețin scandalurile mediatice în Carei pentru a ascunde jonglerile financiare ale șefilor lor.  Totul pe banii careienilor.

Pat și Patachon sunt cei doi care se înfruptă din banii orașului pentru cultul personalității evazionistului Kovacs și al vicelui Keizer. Își copiază unul de la altul articolele, amândoi având ca sursă de venit banul public.

….

…………….

…………….

…..

……….

…………….

Aceștia sunt consilierii personali ai primarului evazionist din municipiul Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu