Comentariul săptămânii vine de la renumitul actor Carol Erdos

• publicat la: 13 mai 2020
Comentariul săptămânii vine de la renumitul actor Carol Erdos

Atitudinea vădit antiromânească  a primarului Kovacs a depășit demult granițele Careiului.

Renumitul și îndrăgitul actor Carol Erdos de la Teatrul de Nord Satu-Mare a postat zilele trecute  un comentariu la un material postat de Buletin de Carei, în care  îi atrage atenția primarului Kovacs că este primar în România.

 

Expresia primarului Kovacs ,,nu provocați maghiarii,, consemnată  în procesul verbal al ședinței de Consiliu Local, doar pentru că s-a cerut aprobare pentru amplasare pe domeniul public a unui catarg cu tricolor  precum și interzicerea  amplasării pe primărie a plăcii comemorative  cu numele delegaților CAREIENI participanți la Marea Unire din 1918 sunt de notorietate. La fel ca  și refuzul de a purta eșarfa tricoloră mereu când se impune.

Nu trebuie să ne ferim a spune lucrurilor pe nume chiar dacă prin această atitudine ne atragem criticile și denigrările celor angajați de primar ca și consilieri ai săi, plătiți din banul public.

Nimeni nu dorește favoruri ci doar respect reciproc, fapt încă total neînțeles de către conducerea orașului Carei.

Felicitări domnule Carol Erdos pentru atitudine!

 

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/nimeni-nu-e-deranjat-de-steagurile-tricolore-de-la-monumentul-ostasului-roman-din-carei-dar-liderii-udmr-carei-din-administratie-nu-aproba-oficial-catargul-cu-tricolor.html