Deschiderea Policlinicii Carei folosită josnic de primar și propagandiștii săi

• publicat la: 9 May 2020
Deschiderea Policlinicii Carei folosită josnic de primar și propagandiștii săi

Sfidarea primarului Kovacs și a propagandiștilor săi la adresa contribuabililor careieni atinge cote alarmante. Ba ne povestește de donațiile din mediul privat pentru același aparat de testare pentru care s-au alocat bani din bugetul local, ba face adunări festive la sediul primăriei în plină Stare de Urgență, ba ne minte cu nerușinare privind data deschiderii Policlinicii.

Kovacs a avut tupeul să ofere careienilor  un anunț FALS privind data de deschidere a Policlinicii Carei, 8 mai 2020,  deși în prealabil a purtat discuții cu directorul DSP Satu Mare care nu a avansat încă data exactă. Discuțiile privind data deschiderii Policlinicii au fost purtate și cu managerul Spitalului Municipal Carei, dr.Racz Elisabeta, cea care a considerat că anunțul primarului a fost făcut prea devreme.

După boacăna cu adunarea festivă din plină Stare de Urgență, evazionistul Kovacs avea  nevoie de o spălare a imaginii sale șifonate și a apelat la cel mai mizerabil truc, cel cu anunțul cel mai așteptat de către  careieni. Nu doar data anunțată a fost FALSĂ ci și informația legată de deschiderea policlinicii din Satu Mare. Atât policlinica veche din Satu Mare cât și cea din Tășnad sunt deschise parțial din 1 aprilie 2020 potrivit unui comunicat oficial al CJ Satu Mare.

,,Începand cu data de 01.04.2020 in cadrul Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și Tășnad se asigură asistența medicală la unele specialități,,

Din data de 31 martie 2020 careienii care au avut diverse afecțiuni sau urgențe medicale au trebuit să ia drumul Sătmarului pentru că spitalul careian era închis și transformat în spital suport Covid 19.

Primarul nu numai că a făcut un anunț public fără niciun suport real ci a încercat să dea vina pe sistemul românesc în condițiile în care el se voia salvatorul pe  un cal alb…..

,,Nu pot să înțeleg de ce avem nevoie de o săptămână pentru a ne organiza? Am sperat că de vineri, adică de azi, policlinica va funcționa, chiar și parțial…..se pare că la noi treburile decurg mai greu decât la alții”.

Mizerabilă încercare de  a-și masca GAFA de proporții!

Au reacționat și cititorii de limbă maghiară după ce au aflat că au fost păcăliți în mod ordinar.

,,un lucru spun și alta fac,, scrie una dintre careience. ,,Multă minciună.,,

,,nu mai putem crede nimic din ce se spune,,

 

,,Deja  nu mai cred decât când o văd deschisă. M-ați păcălit o dată.,,

...,,de ce trebuia să scrieți că se deschide dacă nu se deschide…nu suntem destul de bulversați cu informațiile ,,

sau…,, nu stie stânga ce face dreapta,,….

 

Mizerabilă manipulare domnule primar Kovacs!

Pentru așa ceva plătiți propagandiști din bani publici dar pentru a posta pe pagina primăriei Carei Procesele Verbale la zi de la sedințele de Consiliu Local sau Achizițiile publice actualizate și complete nu desemnați pe nimeni!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu