Director al Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Carei în perioada de izolare

• publicat la: 11 mai 2020
Director al  Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Carei în perioada de izolare

În piața agroalimentară Carei, azi, 11 mai 2020, în jurul orei 11,00, era la mici cumpărături directorul  Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Alexandru din Carei,  Pinter Jozsef. La ora respectivă trebuia să fie ori la domiciliu în izolare ori la sediul Centrului de Îngrijire Alexandru din Carei.

Regulile de izolare nu se aplică se pare și pentru directorul centrului.

Angajații centrului respectiv de pe strada Obobescu din Carei sunt acum în izolare la motelul de la Urziceni. Mai exact au fost împărțiți în 2 grupe și stau pe rând câte 2 săptămâni la  locul de cazare din Urziceni.

Oferim cu titlu gratuit imaginea pentru analfabetul funcțional angajat ca  și consilier personal al primarului Kovacs pentru că făcea afirmații legate de purtarea măștii de protecție și de regulamentul de deplasare  prevăzut prin Ordonanțele  Militare din perioada Stării de Urgență.

Pinter Jozsef este consilier județean din partea ALDE și deține și funcția de director al Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Socială Alexandru din Carei, centru aflat  în subordinea Consiliului Județean.  Potrivit declarațiilor sale de avere, este administrator și la firma deținută de viceprimarul Keizer Ludovic, Ro-Conix. Viceprimarul Keizer a candidat pe listele UDMR . Pinter a candidat în anul  2016 pentru postul de primar din partea ALDE și s-a clasat pe ultimul loc cu 723 de voturi, mai puține decât formațiunea pe care o reprezenta.

 

………

Declarațiile de Avere  și Interese se pot găsi pe pagina Consiliului Județean și a Primăriei Carei.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu