Directorul DSP Satu Mare despre deschiderea Policlinicii Carei. Bâlbele și neprofesionalismul primarului Kovacs

• publicat la: 8 mai 2020
Directorul DSP Satu Mare despre deschiderea Policlinicii Carei. Bâlbele și neprofesionalismul primarului Kovacs

Dezinformare mizerabilă din partea Primăriei Carei prin anunțul primarului Kovacs despre deschiderea Policlinicii Carei. Uite deschiderea Policlinicii …nu mai e deschiderea Policlinicii! Propagandiștii de casă ai primarului tac ca cel animal prins în cucuruz.

DSP Satu Mare, prin directorul Macrina Mihai, anunță că nu a fost vorba de nicio aprobare pentru deschiderea Policlinicii Carei pe data de 8 mai 2020 așa cum a anunțat primarul Kovacs  pe pagina Primăriei Carei. Directorul Macrina Mihai a declarat pentru Buletin de Carei că a avut mereu discuții în ultimele zile cu conducerea Spitalului suport Covid19 Carei și cu primarul Kovacs pe tema  oportunității deschiderii Policlinicii dar că nu a spus cu niciun cuvând că aprobă deschiderea Policlinicii pe data de 8 mai 2020.

,,De fapt  nici nu am cum să aprob  așa ceva din moment ce indicațiile secretarului de stat din ministerul Sănătății, Raed Arafat, sunt foarte clare. Mai ales că la Carei avem spitalul suport Covid 19. Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 74553/07.04.2020 spune clar „Pe toată perioada stării de urgență, se suspendă internările pentru intervenții chirurgicale, alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgență și pot fi reprogramate, din toate unitățile sanitare cu paturi, publice și private, precum și consultațiile și tratamentele care pot fi reprogramate sau sunt programabile, în toate structurile ambulatorii, atât publice, cât și private.

După episodul cu adunarea festivă din Primăria Carei din data de 5 mai 2020 pentru instalarea unui șef de Poliție Locală, primarul Kovacs mai comite o boacănă, probabil ca să ne convingă de capacitățile sale în demersurile   inițiate în varii  domenii. Nu am uitat de sacul de datorii și de gaura lăsată la bugetul local pe vremea când acționa în mediul privat.

Primăria Carei anunța ieri de dimineață faptul că din data de 8 mai 2020 se va deschide Policlinica. Primarul Kovacs  dădea indicații mai ceva ca un președinte de partid comunist priceput la toate. Doar pe bani publici.

Totul s-a dovedit de fapt a fi o mare  dezinformare în cel mai pur stil kovăcistopropagandist!

Kovacs  ne mai confirmă încă odată capacitățile sale profesionale. Cu subiect și predicat, direct pe pagina oficială a Primăriei Carei.

Cât de gogoman poți să fii ca să faci un anunț de o asemenea importanță fără ca să te informezi din sursele oficiale dacă nu de la DSP Satu Mare.

Tragic este că întreaga populație din Carei a luat de bun anunțul oficial despre deschiderea Policlinicii Carei. Despre astfel de dezinformări am tot făcut referire și din acest motiv am fost mereu denigrați de trupa de propagandiști plătiți din banul public careian după angajarea lor la Primăria Carei de către primarul evazionist!

Astăzi, 8 mai 2020, în locul deschiderii anunțate ieri, primarul Kovacs vrea să dreagă busuiocul și vine cu explicații penibile, încercând să arunce pisica în curtea altora. Afirmația ,,nu pot să înțeleg,, face dovada capacităților sale.  Apreciem de această dată sinceritatea și dacă tot nu puteți înțelege ce se petrece, de ce  nu lăsați pălăria celor care o pot purta ?

Câtă aroganță din partea unui primar! Să te joci în plină Stare de Urgență cu nevoile oamenilor oferind informații din surse nemenționate, închipuite de fapt?!

După gafa de proporții a primarului Kovacs a oferit câteva explicații și managerul Spitalului suport Covid 19 din Carei, dr.Elisabeta Racz. De această dată, declarațiile celor doi  nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

,,…reglementările în vigoare nu permit redeschiderea policlinicii de la o zi la alta. Din acest motiv, anunțul privind reluarea activității Ambulatoriului Integrat probabil că a fost făcut prea devreme, întrucât nu poate fi pus în practică într-un timp așa de scurt,,.

În concluzie, nici vorbă ca Policlinica să se deschidă înainte de 15 mai 2020, ba chiar se poate amâna deschiderea pe 18 mai 2020 dacă luăm în calcul cele declarate de directorul DSP Satu Mare  privind specificul spitalului careian de spital-suport Covid 19 care impune anumite reguli.

Buletin de Carei

P.S.

Declaratia primarului Kovacs din data de 7  mai 2020.

Declaratie primarului din data de 8 mai 2020

Declaratia managerului Spitalului Carei, dr.Elisabeta Racz

comentarii

de septico la 8 mai 2020 - 20:33

bine ca nu a anuntat ca gata este vaccinul si putem cumpara…

de barna la 13 mai 2020 - 18:12

in ce calitate tot da telefoane la spital fata primasului si se intere de aparate???? plateste ea aparatele din banii luati de pe casa unde e acum lidel? luati de pe noi pe fata primasului ca ajunge jeno!!!lasati oameni sa lucre la spital si lasati angajarile cu plicul dat la lia!!!

Lasati un comentariu