La cine au ajuns cele 18 mii de măști distribuite gratuit de Prefectura Satu-Mare către Primăria Carei?

• publicat la: 18 mai 2020
La cine au ajuns cele 18 mii de măști distribuite gratuit de Prefectura Satu-Mare către Primăria Carei?

Primăria municipiului Carei a primit 18.000 de măști chirugicale din partea Prefecturii Satu Mare, potrivit adresei nr.17 din 11 mai 2020, pentru a le distribui în mod gratuit populației. Luni, 18 mai 2020, încă nu s-a adus la cunoștința careienilor repartizarea lor.

”Dacă le-am împărți matematic, fiecare careian ar trebui să primească o mască. Totuși, considerăm că aceste măști trebuie să ajungă la persoanele care chiar nu își permit să le achiziționeze din altă parte. Le vom distribui printr-o decizie a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, cu ajutorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei, pentru a evita aglomerațiile inutile”, a declarat primarul Eugen Kovacs în 15 mai 2020.

La cine au ajuns cele 18 mii de măști trimise gratuit de Prefectura Satu Mare?

Numeroase donații de măști din partea unor asociații au ajuns la spitalul suport Carei dar și consilierii locali au aprobat achiziția de măști din bugetul local. Dar propagandiștii plătiți de Primăria Carei fac referire doar la măștile împărțite de UDMR din trimiterile guvernului din Ungaria.

Acestea sunt  o parte dintre achizițiile aprobate de consilierii municipali.

 

……

….

Prea  ocupați cu atacurile la adresa Buletin de Carei, angajații propagandiști din Primăria Carei nu mai au timpul necesar pentru a informa careienii despre activitatea administrației din care fac parte.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu