Lovitură de teatru la Carei! Tot ce ține de linia de testare Covid 19 SE OFERĂ GRATUIT Spitalului Județean Satu Mare

• publicat la: 29 mai 2020
Lovitură de teatru la Carei! Tot ce ține de linia de testare Covid 19 SE OFERĂ GRATUIT Spitalului Județean Satu Mare

Bătaia de joc la adresa careienilor a ajuns la cote maxime!

Primarul mulțumește firmelor private pentru achiziționarea aparatului de testare COVID 19 pentru care s-au alocat bani din bugetul local, aparat care acum se oferă GRATUIT Spitalului Județean Satu Mare! Primarul evazionist Kovacs și viceprimarul Keizer care e viceprimar ,,până când vrea el,, își bat joc  de careieni. Nu bine a fost instalată Starea de Urgență că primarul evazionist a înroșit liniile telefonice solicitând de la firmele private donații și ajutoare bănești. De bună credință, aceștia au donat fiecare, neștiind probabil că și din bugetul local s-au alocat peste 300 mii euro pentru achiziționarea de aparatură și echipamente medicale, aceleași pentru care au fost și ei solicitați. Pentru ca acum achizițiile să ajungă la un spital sătmărean.

Nu degeaba nu s-a publicat pe pagina Primăriei Carei Ordinea de Zi a ședinței online din 29 mai 2020.

Priviți ce se va vota de către consilierii majoritari UDMR cu ajutorul aliaților lor din celelalte partide!

Cu alte cuvinte, banii careienilor merg la sătmăreni după suferințele îndurate prin ÎNCHIDEREA Spitalului Municipal pentru pacienții neinfestați cu coronavirus!

Tripleta Kovacs-Keizer-Beko nu a fost în stare să facă niciun demers  pentru acreditarea laboratorului de analize medicale de la Spitalul Municipal Carei. De fapt nici nu credem că au intenționat așa ceva după modul în care au administrat situația de la spital.

Citiți mai jos tot Proiectul de hotărâre dar mai ales Rapoartele de specialitate…Deschideți proiectul și citiți materialele!

P1 Spitalul Judetean 29 05

…….

Acesta este raportul semnat de Varna Levente!

De 9 ani de zile primarul evazionist nu a făcut niciun demers pentru acreditarea laboratorului de analize medicale de la spitalul Municipal Carei.  Dă indicații  mediului privat de afaceri acolo unde el și-a dovedit priceperea prin falimentarea celor 5 societăți de producție deținute  dar nu e capabil să asigure o echipă managerială competentă la spitalul pe care și l-a dorit în administrare!

Faceți cunoscut raportul de audit de la Camera de Conturi Satu-Mare privind achizițiile de la Primăria Carei din perioada Stării de Urgență!

Sau este  și acesta  un troc pentru politicienii ce vor candida?

Buletin de Carei

comentarii

de miron la 29 mai 2020 - 08:15

nu cumva laboratorul spitalului ar trebui acreditat , sau sa aduci specialistii necesari pentru functionare ? cum va fi asa facut marele laborator din spital ? unde sunt dotarile anuntate , oportunitatea transformarii spitalului in unul suport ? …

de Buletin de Carei la 29 mai 2020 - 09:23

Din 2011 puteau face demersurile pentru acreditare daca ar fi dorit. Sefa laboratorului de analize de la spital este un profesionist desavarsit si a facut parte din echipa care a lucrat pentru acreditarea laboratorului de la spitalul din Simleul Silvaniei. Acolo se poate, la noi nu se doreste de fapt. Nu am uitat declaratiile sforaitoare…spitalul Carei va deveni un mare laborator!

de Just la 29 mai 2020 - 13:50

Tripleta de KKT(Kovacs,Keizer,Tamas)de la primarie,ar trebui urgent sa schimbe conducerea spitaluli,care este tot de kkt.

de Lazlau la 29 mai 2020 - 22:38

Rusine

Lasati un comentariu