Pierdut administrator pagină Primărie Carei. Se declară nul

• publicat la: 28 mai 2020
Pierdut administrator pagină Primărie Carei. Se declară nul

Pierdut administrator pagină Primărie Carei. Se declară nul. Pierdut și Stema României de pe imaginea clădirii Primăriei Carei ce apare pe pagina sa socială.

Astăzi, 29 mai 2020, are  loc de la ora 10,00 o ședință online a Consiliului Local Carei. De această dată consilierii primarului evazionist  Kovacs nu se înghesuie să anunțe Ordinea de Zi și se ocupă doar de blogurile lor personale, în timpul programului, că tot iau pe degeaba salarii  speciale.

Pagina Primăriei Carei este administrată ,, în dorul lelii,, deși persoana desemnată încasează salariul la timp și integral!

Înafară de cultul personalității primarului și echipei sale ce bagă cu succes mâna adânc în buzunarul careienilor nu aflăm informații de interes . În ultimul timp, pagina socială a Primăriei Carei se poate confunda ușor cu cea a Direcție de Cultură din moment ce apar cu preponderență doar activități culturale. E drept că apar  și informații total eronate cum a fost cazul  anunțului privind deschiderea Policlinicii Carei. Nimic despre posturile scoase la concurs la Spitalul Municipal, despre examenele de avansare în grad, despre Dezbaterile Publice, despre proiectele adoptate de consilierii municipali …iar mai nou nici nu se mai postează data la care are loc ședința ,,extraordinară cu caracter de îndată,, , o exprimare marca administrației Kovacs-Keizer-Beko ce caracterizează de altfel capacitatea sa de înțelegere. Exprimarea e unică la nivel național.

Tăcere TOTALĂ despre ședința online de vineri 29 mai 2020! Ceva probleme după auditul Camerei de Conturi Satu Mare?

Au descoperit auditorii că administrația Kovacs-Keizer-Beko a jonglat din nou cu banul public?

Pentru ce salarii încasează cei desemnați cu încărcarea paginilor Primăriei Carei avem pretenții la informații cu caracter de îndată!

La muncă, nu la sifonat bani publici!

Așteptăm să comunicați voi prima dată că toată linia de testare COVID 19  o donați la Spitalul Județean Satu Mare. Curaj!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu