POLICLINICA din CAREI se redeschide de LUNI,18 MAI. DSP Satu-Mare confirmă

• publicat la: 14 mai 2020
POLICLINICA din CAREI se redeschide de LUNI,18 MAI. DSP Satu-Mare confirmă

Se dovedește încă o dată că Buletin de Carei lucrează profesionist și oferă doar informații corecte, bine documentate așa că suntem în măsură să reconfirmăm că deschiderea Policlinicii din Carei va avea  loc în data de 18 mai 2020, așa cum am  precizat în data de 8 mai 2020.

Ca orice redacție care se respectă și respectă cititorii dar și  comunitatea, am oferit informația abia după ce am contactat reprezentantul Direcției  de Sănătate Publică Satu Mare, dr.Mihai Macrina.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/directorul-dsp-satu-mare-despre-deschiderea-policlinicii-carei-balbele-si-neprofesionalismul-primarului-kovacs.html

Potrivit celor declarate de directorul dr.Macrina Mihai, care a fost prezentă la Carei în cursul zilei de ieri, 13 mai 2020, la Policlinica din Carei au fost stabilite circuitele, va exista un punct de triaj la parterul clădirii pentru cei care vor apela la cabinetele de specialitate. Programările se pot face apelând  numărul de telefon al spitalului. Directorul DSP Satu Mare a specificat că tot personalul medical careian a fost testat și rezultatele sunt negative în proporție de 100%. Cabinetele medicale din policlinică vor fi deservite doar de personal medical care nu a intrat în contact cu bolnavii infectați cu coronavirus. Se va asigura  un circuit care nu va permite reîntoarcere pacienților pe traseul de la intrare, clădirea Policlinicii având mai multe ieșiri. Pacienții vor fi nevoiți să se prezinte la consultațiile programate în prealabil, cu 10 minute mai repede, pentru a trece pe la triaj. Din păcate, datorită faptului că laboratorul de analize medicale  nu a fost acreditat, analizele sunt contra cost.

Ieri, au sosit niște aparate de producție japoneză din partea firmei Medist București, fapt ținut încă departe de ochii cititorilor de primarul  care a dorit în 2011 preluarea Spitalului de către CL Carei. Așteptăm  detalii cât mai curând.

Dezinformare mizerabilă din partea Primăriei Carei prin anunțul primarului Kovacs despre deschiderea Policlinicii Carei (în data de 8 mai iar apoi în 14 mai), preluată apoi ca  un ecou de cei doi propagandiști angajați la primărie, a dat  speranțe deșarte sutelor de careieni  cu diferite afecțiuni medicale.

….

….

O josnică manevră electorală din partea  unui primar evazionist ce folosește banul public pentru întreținerea propagandei mincinoase și a dezinformării în masă.

Spitalul Municipal Carei a fost desemnat ca  și spital suport covid 19 în luna martie iar careienii cu nevoi medicale diferite de infecția cu coronavirus au fost nevoiți să ia drumul Sătmarului la Spitalul județean de Urgențe. Medicii de familie au fost cei care au dus greul în perioada în care atât Spitalul cât și Policlinica au fost închise.

Buletin de Carei,

mereu în sprijinul comunității careiene

Lasati un comentariu