Ce ar trebui să învețe poporul român din mărturiile creștine?

• publicat la: 10 iunie 2020
Ce ar trebui să învețe poporul român din mărturiile creștine?

Trăim vremuri cum nu ne-am imaginat vreodată. Pandemia de COVID-19 afectează pe oricine, de la mic la mare, fără să țină cont de religie sau statut social. Haosul pe care îl creează pe glob pare că îi împinge pe pământeni să se adapteze cu o mai mare ușurință la nou, la tot ce înseamnă risc zero de expunere, iar online-ul iese în evidență în acest sens.

În cele două luni în care România s-a aflat în stare de urgență, oricine a trecut de la o extremă la alta în ceea ce privește starea de spirit. Invadați de informații înfricoșătoare, românii au experimentat autocontrolul – cum să nu mai permită informațiilor nocive să îi bântuie.

Mărturiile creștine – cărțile pe care românii le pot parcurge în această perioadă

Chiar dacă virusul pare nemilos, neiertător cu nimeni, creștinii nu au renunțat în niciun fel la gândul că într-un final totul va fi bine. Și credința are o influență în acest sens, fiind cea care nu le permite să își piardă speranța.

Dumnezeu le-a rămas aproape din ceruri, în timp ce medicii se luptă cu virusul aici pe Pământ. Având în vedere că autoizolarea este, până în momentul de față, cea mai bună metodă de prevenire a răspândirii noului coronavirus, oamenii par să se simtă singuri din această cauză. În acest sens, cu toții vor căuta alternative prin care să alunge plictiseala, monotonia și stările stranii de spirit.

Poate că toată această pandemie are în adâncul său un mesaj profund, un îndemn de care mulți au uitat – cât de important este să fim solidari celor aflați la nevoie în situații dificile. Multe marturii creștine sunt scrise pe baza acestei idei, idee ce atestă că doar împreună se poate trece peste orice fel de impas.

Librăria Maranatha – o sursă divină de inspirație pentru creștini!

Librăria Maranatha, disponibilă publicului în mediul online, este o sursă inepuizabilă de mărturii creștine. Indiferent de cartea aleasă, ce cuprinde o marturie a unui creștin devotat, românii nu trebuie să uite să extragă esențialul din ea. Povețele creștine s-au dovedit extrem de utile în viața de zi cu zi, fiind scrieri ale celor ce s-au aflat deja într-o situație similară.

Totodată, în cadrul aceleiași librării se regăsesc și o mulțime de resurse creștine pentru copii. Aceștia trebuie să înțeleagă, chiar de la o vârstă fragedă, ce este religia cu adevărat și cine este Dumnezeu. Prin intermediul cărților creștine pentru copii, lor le va fi mult mai ușor să analizeze, să compare și să înțeleagă cât de importantă este religia în viața unui om.

Faptele bune curg în lanț atunci când vine vorba de credință. De aceea, personalul Librăriei Maranatha le oferă posibilitatea clienților să doneze bani pentru cazuri diverse. O parte din suma plătită pentru achiziționarea unei cărți se duce către un copil sau un adult ce are mare nevoie de ajutor.

Pentru și mai multe detalii în acest sens, cei interesați sunt invitați să acceseze librariamaranatha.ro. Mărturiile creștine, citite în această perioadă greu încercată, pot face minuni în viața noastră!

Lasati un comentariu