Cum s-au asfaltat la Carei 200 m de drum cu 292.730 lei iar după 6 ani se reface toată porțiunea

• publicat la: 3 iunie 2020
Cum s-au asfaltat la Carei 200 m de drum cu 292.730 lei iar după 6 ani se reface toată porțiunea

Nu este pentru prima dată când primarul Kovacs  sacrifică bugetul local și careienii pentru a-și asigura un loc  de muncă, pentru cultul personalității. Că doar el nu contribuie  la bugetul local.

Porțiunea de drum cuprinsă între bustul regelui Ferdinand și  clădirea Victoria a fost asfaltată în 2014 înainte de campania pentru prezidențiale, atunci când Kovacs era mare fan Ponta de la PSD. Tot atunci au fost asfaltate și trotuarele aferente porțiunii de drum pentru ca peste 2 ani să fie  scos asfaltul și pus pavaj. Tot din banul careianului, nu al primarului.

Pentru campania  agresivă de susţinere a candidatului  Ponta, primarul Careiului a pus la bătaie bani din bugetul orașului.

Cei 200 m de drum  au fost asfaltați pentru suma de …292.730 lei. Asfaltare plătită integral  din BANII CAREIENILOR.

La şedinţa ordinară a CL Carei din data de 2 februarie 2016, aflăm din repartizarea cheltuielilor de capital pe 2016, că primăria Carei, din contribuţiile CAREIENILOR, trebuie să plătească lucrarea de asfaltare pe care Victor Ponta a promis că o va achita ca ajutor pentru campania înfocată  prestată de primarul Kovacs, preşedintele UDMR Carei.

Acum, în 2020, se decopertează porțiunea respectivă și se …reasfaltează. Alți bani, altă distracție! Că doar nu dă primarul din buzunarul lui.

Pentru porțiunea de drum amintită s-a plătit mai mult decât pentru asfaltarea a  2 km de drum spre Ianculești atunci când nu era pupila primarului delegat sătesc.

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/ponta-a-promis-kovacs-a-executat-si-careianul-plateste.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/02/cifra-dezastrului-292-730-lei.html

https://www.buletindecarei.ro/2014/10/reduta-carei-pe-ultima-suta-de-metri.html

Buletin de Carei

comentarii

de hotu la 3 iunie 2020 - 16:56

Mam uitat azi cum se lucreaza pe bulevard am ramas masca cand am vazut cum va arata pista pentru biciclisti exact ca pisatu boului .De la str Mioritei spre centru merita vazut cum au facut in zig zag pista din cauza unor capace de canalizare in loc faca ceva cu cu capacu de canalizare ca este prea sus au ocolit facand pista dupa canalizare .Din pacate acolo foarte multi oameni vor pica cu bicicleta mai ales batrani care efectiv nu vor putea circula in zig zag .Intreb si eu nu dau cu paru oare asai proiectu daca e asa inseamna ca avem oameni :destepti;oare cei din primarie nu au vazut minunea de la Carei

Lasati un comentariu