Harta Carei și falsurile promovate. Monumentul Eroilor apare ca fiind monumentul lui Iancu

• publicat la: 3 iunie 2020
Harta Carei și falsurile promovate. Monumentul Eroilor apare ca fiind monumentul lui Iancu

,,Dezveliți tot adevărul,

și le spuneți tuturor,

cum muriră frații noștri,

pentru neam și țara lor!,,

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR ascunde monumentul eroilor de la Ianculești pe Harta Carei și îl trece ca fiind  Monumentul lui Iancu. Putem înțelege ascendentul pe care îl are personalitatea lui Avram Iancu asupra UDMR dar nu putem înțelege de ce o realitate din teren este  prezentată distorsionat.

Monumentul Eroilor de la Ianculești nu este Monumentul lui Iancu!

Pe Harta Carei, la partea alocată pentru satul Ianculești, apar menționate două monumente pentru Avram Iancu. Nu e singura irealitate ce apare pe Harta Carei. Căminul Cultural are cu totul altă locație decât cea menționată! Iar la biserica ortodoxă cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe din sat nu este menționat patronul spiritual așa cum apare la toate bisericile din Carei. La cele trecute pe hartă pentru că există și biserici românești care nu apar pe Harta Carei de pe pagina Primăriei Carei.

Aceasta e statuia lui Avram Iancu din Ianculești

Acesta e  Monumentul Eroilor ce este trecut pe Harta Carei ca fiind Monumentul lui Iancu

În satul Ianculești ce aparține de Primăria Carei există un monument al eroilor pe care sunt  trecute numele românilor din sat care au luptat în cel de-al doilea război mondial. Monumentul a fost realizat de Sabin Danciu, fiu al satului, și se află amplasat în centrul satului.

Aceștia sunt eroii din Ianculești care au luptat  pentru neamul românesc, pentru eliberarea patriei noastre.

Tot în centrul satului se află și bustul lui Avram Iancu precum și troița ridicată în memoria sătenilor expulzați de regimul hortyst instalat după septembrie 1940. Toate sunt  pe același aliniament.

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR își bate joc  de simbolurile românilor din satul Ianculești din administrarea sa și prezintă ERONAT pe Harta Carei  monumentele românești!

Pentru astfel de informări despre realitatea din teren, Buletin de Carei este mereu denigrat iar pagina sa socială raportată. Continuăm! Până la intrarea în normalitate, până la instaurarea unui climat de respect reciproc și a unei informări bazate strict pe realitate.

Glorie eternă eroilor români!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu