Mirosul greu ce inundă Careiul și primarul evazionist care se victimizează înainte de alegerile locale

• publicat la: 12 iunie 2020
Mirosul greu ce inundă Careiul și primarul evazionist care se victimizează înainte de alegerile locale

Victimizările primarului evazionist Kovacs înainte de alegerile locale nu mai sunt demult o noutate pentru careieni.

Autorizația de mediu acordată de APM prevede că societatea poate depozita deșeurile urât mirositoare pe platforma betonată din incintă. Documentul se poate găsi pe pagina ANPM și are nr.41  din 09.06.2010 revizuit la data de 08.02.2017 și la 31.01.2019 și este semnat de conducerea APM Satu Mare de la data respectivă. Deci este  un document public.

Primarul Kovacs este incapabil să rețină aceste  informații sau mascarada prin care îndeamnă careienii să îi rezolve problemele orașului e doar o reglare de conturi între foști directori comuniști?

Evazionistul Kovacs sfidează careienii prin anunțul de genul celui postat pe pagina Primăriei Carei.

”Sunt nevoit să apelez la cetățenii din Carei, să-i rog să facem front comun pentru a pune capăt acestei poluări,, spune  evazionistul Kovacs pe pagina socială a Primăriei Carei.  Când a dat autorizația de funcționare pentru firma ce produce biogaz și din deșeuri  animaliere atunci nu a apelat la cetățenii din Carei primarul ,,victimă,,?

Așa pățește un primar care își angajează ca și consilieri doar specialiști în cultul personalității și linșaj mediatic și nu în alte domenii.

Pentru așa  un venit frumos ar trebui să manifeste un interes mai mare  în rezolvarea problemelor cu care se confruntă careienii după ce Primăria acceptă funcționarea de societăți poluante în oraș.

Dacă nici cauza mirosului  pestilențial ce inundă Careiul nu este capabil să o înlăture ce pretenții să mai avem  la urmărirea proiectelor derulate sau aflate în derulare privind reabilitarea drumurilor sau a reabilitării Castelului unde mai sunt spații nerenovate deși recepția a fost semnată?

Celor care dau vina pentru astfel de situații pe ,,România,,…,,așa e peste tot  în România,,  le aducem la cunoștință că municipiul Carei are  o conducere exclusiv UDMR care se dezice de însemnele statului român chiar, din moment ce au înlăturat până  și plăcile oficiale de pe clădirea Primăriei Carei.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu