Primăria Carei pune în curat donațiile din perioada Stării de Urgență

• publicat la: 11 iunie 2020
Primăria Carei pune  în curat donațiile din perioada Stării de Urgență

 

Maimuțăreala cu ședințele online specificate de către Primăria Carei a luat sfârșit. Practic a fost o nouă metodă de inducere în eroare a careienilor pentru că ședințele  nu au avut  loc online ci electronic! A luat la cunoștință și Primăria Carei de diferență și a postat anunțuri în consecință. Mâine, 12 iunie 2020, a fost convocată o nouă ședință de la ora 9,00. Cu aceleași greșeli de exprimare, scriere sau poate doar de tastare….

Priviți cum are  loc o ședință online la Primăria Satu-Mare.

Așa se desfășoară o ședință online.

Am salvat toate  invitațiile și Procesele Verbale  în care se informează în mod eronat că ședințele CL Carei au avut loc online și poate că cineva va corecta documentele oficiale privind modul de desfășurare al ședințelor din perioada Stării de Urgență și de Alertă.

Pe Ordinea de zi a ședinței de mâine apar rectificări bugetare. Deci nu degeaba Buletin de Carei a semnalat faptul că numeroasele donații anunțate cu surle și trâmbițe de primarul evazionist nu se regăsesc în bugetul local.

După încheierea auditului Camerei de Conturi la Primăria Carei încep să apară proiecte  de hotărâre pentru punerea în curat a donațiilor de care ne tot povestea primarul evazionist. Încă nu a fost făcut public raportul auditului.

 

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu