Provocare! Cum vă imaginați Careiul în 2100?

• publicat la: 17 iunie 2020
Provocare! Cum vă imaginați Careiul în 2100?

În trecut circula în spațiul public o vedere despre cum va arăta orașul în viitor. Oamenii visau la biciclete cu motor, tramvaie, avioane pe cerul Careiului, zeppelin, blocuri cu mai multe etaje și bineînțeles, autoturisme. Unele au devenit realitate, altele au rămas la stadiul de vis sau fantezie.

Direcția de Cultură Carei lansează azi o provocare, care poate deveni istorie peste câțiva zeci de ani. Cum va arăta Careiul în 2100?

Trimite o lucrare: fotografie, pictură, desen, folosind orice tehnică de execuție, procesare sau efecte speciale, pentru a ilustra cum va arăta orașul nostru în anul 2100.

Acestea vor fi expuse o perioadă în centrul municipiului Carei, după care vor fi depuse într-o capsulă a timpului care ar urma să fie deschisă de următoarele generații, la cumpăna dintre secole.

Pot trimite materiale copii sau adulți, fără limite de  vârstă, artiști amatori sau profesioniști, toți cei care au imaginație și idei despre Careiul secolului XXII.

Lucrările pot fi transmise fie prin email, pe adresa festivalcarei@yahoo.com, cu mentiunea: Carei 2100 (acestea fiind ulterior tipărite pentru a fi expuse), fie depuse personal la Castelul Károlyi, camera 10, în format A3. Data limită: 15 iulie 2020. Menționați neapărat numele, prenumele și vârsta.

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu expune sau publica lucrări care nu corespund normelor de etică!

Succes!

Lasati un comentariu