Se redeschide creșa din subordinea Primăriei Carei

• publicat la: 16 iunie 2020
Se redeschide creșa din subordinea Primăriei Carei

Creșa din Carei, aflată în subordinea administrației locale, se va redeschide pentru copiii înscriși până în momentul suspendării activității. Cererile de reînscriere pe perioada verii se pot depune în intervalul 17-19 iunie la sediul creșei, între orele 9.00-13.00.
Noile măsuri de prevenire și combatere a răspândirii coronavirusului, stabilite în noul regulament emis luni de autoritățile centrale în cazul redeschiderii creșelor și grădinițelor, impun o reorganizare drastică a activității creșei din Carei.
Suntem conștienți că pentru părinți înseamnă un mare ajutor faptul că își știu copiii în siguranță cât timp se află la serviciu. Însă noile reglementări nu ne permit să primim în creșa noastră nici măcar 20 de copii, ci doar mai puțini. Totuși și acest lucru înseamnă ceva, iar noi trebuie să acționăm în așa fel încât viața să reintre cât mai repede pe făgașul normal în Carei”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Deci, concret, câți copii pot frecventa creșa? Care sunt condițiile? Concret, ca un comunicat redactat clar din care careienii să afle câți copii pot frecventa creșa.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu