Carei. Apa băltește pe o trecere de pietoni RECENT reabilitată

• publicat la: 7 iulie 2020
Carei. Apa băltește pe o trecere de pietoni RECENT reabilitată

De ce nu ne place administrația Kovacs-Keizer-Beko? Este foarte simplu! Pentru că nu merită. Pentru că cei trei nu simt nimic pentru  comunitatea careiană înafară de a se folosi de ea pentru interesul lor personal.

Niciunul dintre proiectele accesate și realizate  de-a lungul anilor mandatului lor nu a respectat normele calității. Pe an ce trece ies la iveală  incompetențele celor trei lideri ai UDMR Carei care au acaparat conducerea orașului.

Vă prezentăm o altă trecere de pietoni recent terminată în cadrul unui proiect de peste 45 de milioane de RON. Chiar ne-am săturat de atâta bătaie de joc și de atâta incompetență!

Unde era dirigintele de șantier plătit regește atunci când au fost realizate lucrările la trecerile de pietoni de pe calea Mihai Viteazu?

Cea din dreptul magazinului Domino a fost refăcută tot în urma semnalărilor  Buletin de Carei.

Așteptăm refacerea celei din dreptul Ceasornicăriei. Pietonii trebuie să treacă prin baltă dacă vor să respecte semnele de circulație si să folosească marcajul rutier proaspăt amenajat.

Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei este în plină desfășurare.

Pe porțiunile deja terminate însă apa băltește după ploaie. Careienii se plâng că trecerile de pietoni nu au panta necesară scurgerii apei și sunt nevoiți să le ocolească. Inspectoratul de Stat în construcții filiala Satu Mare știe cum se ajunge și pe la Carei sau la UAT ul condus de UDMR au interzis?

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/06/video-la-carei-se-sparg-portiuni-de-drum-pe-care-nu-bine-s-a-racit-asfaltul.html

 

comentarii

de Glasul Realitatii la 7 iulie 2020 - 20:04

Nu conteaza.Tot inainte.Spre realizarea visului Proiect modernizare Carei-Grosscarol City 2022(pe nivel Ostereich).

Lasati un comentariu