Karina Linzenbold de la Școala ,,Vasile Lucaciu,, Carei admisă la învățământul liceal militar

• publicat la: 1 iulie 2020
Karina Linzenbold de la Școala ,,Vasile Lucaciu,, Carei admisă la  învățământul liceal militar

S-au afișat rezultatele preliminare în urma repartizării computerizate în învățământul liceal militar.

Din județul Satu Mare au fost admiși 4 absolvenți ai clasei a VIII-a, doi din Tășnad, unul de la Școala Gimnazială ,,Vasile Lucaciu,, Carei iar unul din Tarna Mare. Toți vor deveni elevi ai Colegiului Național Militar ,,Ștefan cel Mare,, din Câmpulung Moldovenesc. Elevul careian admis la liceul militar amintit este de fapt o tânără din Căpleni, Karina Linzenbold, ce a fost căpitan de echipă de fotbal la Daliana Carei.

În data de 02.07.2020, între orele 14:00 – 17:00, va avea loc completarea locurilor rămase libere datorită renunțării la locul obținut, prin repartizarea manuală centralizată de către Direcția Generală Management Resurse Umane București.

În perioada 01-03.07.2020, până la ora 15:00, părinții/ reprezentanții legali ai candidaților sunt obligați să confirme locul ocupat prin completarea Cererii de înscriere în colegiu (email, online) dacă nu au optat pentru renunțarea locului obținut. Candidații care nu transmit, în termen, Cererea de înscriere sunt declarați ELIMINAT, locul lor va fi ocupat de către un alt candidat.

http://www.colmil-mv.ro/candidati%20admisi%20CNM%20Alba.pdf

Buletin de Carei

comentarii

de Popescu la 2 iulie 2020 - 12:09

Sa zbiere șvabii maghiarizați că în România egzista discriminare pe criterii etnice.Am ales un german de doua ori președinte și tot cu ungurii țin.

Lasati un comentariu