Liberalul Adrian Cozma desemnat oficial candidat la președinția Consiliului Județean

• publicat la: 3 iulie 2020
Liberalul Adrian Cozma desemnat oficial candidat la președinția Consiliului Județean

Joi seara, în ședința Colegiului director județean al organizației locale a PNL s-au organizat alegeri interne pentru desemnarea candidatului liberal la conducerea  Consiliului Județean  Satu Mare.

Pentru nominalizare, s-au înscris în cursă 4 candidați și anume  Monica Sobius, Silviu Zetea, Nagy Otto și Adrian Cozma.

Adrian Cozma a ieșit învingător din primul tur, obținând peste 50% din voturi, respectiv 44 voturi.   Nagy Otto  – director al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Satu Mare şi secretar general al filialei judeţene a PNL Satu Mare a obținut 16 voturi, Monica Sobius, primarul comunei Tarna Mare a obținut 15 voturi iar  Silviu Zetea – fost primar al comunei Medieşu Aurit doar 6  voturi.

Cu câteva săptămâni în urmă Adrian Cozma a anunțat că  va propune electoratului o platformă de dezvoltare a județului ce va fi pusă în practică de o echipă selectată în funcție de criteriul competenței precum și faptul că dorește să articuleze o alianță pentru dezvoltarea Sătmarului, în care să includă forțe precum USR-PLUS și PMP.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu