Primarul Kovacs își recunoaște incompetența pe blogul consilierului său personal

• publicat la: 2 iulie 2020
Primarul Kovacs își recunoaște incompetența pe blogul consilierului său personal

Primarul Kovacs a scăpat de sub control conducerea municipiului Carei unde societățile private fac  ce vor. În disperare de cauză apelează la ajutorul careienilor deși nu careienii au semnat autorizația de funcționare pentru activitatea firmei de producere biogaz.

Dacă nu ar fi menționat în scris faptul că Primăria Carei este o organizație guvernamentală am putea liniștit să credem că e circul Busch cu ale sale numere comice și dresuri renumite.

Evazionistul Kovacs iese pe blogul consilierului său personal și le cere careienilor să îi suplinească incapacitățile sale manageriale. Pe pagina oficială a Primăriei Carei nu are curajul să posteze anunțul în care îndeamnă careienii să strângă semnături împotriva firmei de producere biogaz ce provoacă disconfort sporit de atâta amar de vreme. În tot acest timp, firma producătoare de biogaz își vede liniștită de treabă chiar  și după ce a încasat amenzi de 75 de mii de lei și de 100 mii lei.

Adică firma în cauză are autorizație eliberată de Primăria Carei iar primarul evazionist le cere careienilor să facă treaba murdară în locul lui. Doar în Republica de la Carei  mai poți vedea astfel de mizerii.

Vă reamintim că primarul Kovacs n-a condus  în viața lui o firmă care să nu ajungă la faliment și nu au fost puține. Nu a făcut nimic pe cont propriu așa că nici acum nu se descurcă singur și bagă în față careienii, careienii cărora nu le-a cerut părerea atunci când a decis să modifice peisajul urban central  și nici nu le-a pus la dispoziție imaginea finală a proiectului în derulare care a distrus deopotrivă spații verzi și conducte de apă.

Buletin de Carei reamintește Primăriei  Carei  că A ACORDAT  autorizația de funcționare pentru firma de producere a biogazului. Autorizația de mediu acordată de APM prevede că societatea poate depozita deșeurile urât mirositoare pe platforma betonată din incintă. Documentul se poate găsi pe pagina ANPM și are nr.41  din 09.06.2010 revizuit la data de 08.02.2017 și la 31.01.2019 și este semnat de conducerea APM Satu Mare de la data respectivă. Deci este  un document public.

Dacă nici cauza mirosului  pestilențial ce inundă Careiul nu este capabil să o înlăture în calitatea de ,,primarul care este,, ce pretenții să mai avem  la urmărirea proiectelor derulate sau aflate în derulare privind reabilitarea drumurilor sau a reabilitării Castelului unde mai sunt spații nerenovate deși recepția a fost semnată?

Nu mai vrem incompetenți în funcții publice!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu