Proiecte introduse ad-hoc la ședința CL Carei și distribuite de consilierii UDMR. VIDEO

• publicat la: 14 iulie 2020
Proiecte introduse ad-hoc la ședința CL Carei și distribuite de consilierii UDMR. VIDEO

Ședință extraordinară a Consiliului Local Carei convocată de primarul Kovacs care nu dorea prezența careienilor și a presei în sala de desfășurare.

Priviți partea pe care filmarea Primăriei Carei nu o  face publică! Consilierii UDMR intră în grup în sala de ședință după 4 minute de la ora fixată. Consilierii UDMR vin cu proiecte de hotărâre în mână pe care le împart consilierilor de la partidele românești. Proiecte care nu apar pe Ordinea de Zi comunicată oficial!

Primarul ,,nu provocați maghiarii,, inițiază proiecte de hotărâre favorabile unui grup de interese dar nu și pentru  românii care nu fac parte din asociații și grupuri pe care le poate controla. Românii din Carei nu au niciun reprezentant în conducerea orașului din anul 2008.

UDMR Carei umilește până și consilierii români prin această atitudine impertinentă de distribuire a unor proiecte cu 1 minut înainte de începerea ședinței de CL în condițiile în care ei au venit cu ele pregătite. Primăria Carei nu a comunicat nici până acum care sunt cele 2 proiecte de hotărâre introduse ad-hoc în sedința de CL din 13 iulie 2020.

comentarii

de Maria la 14 iulie 2020 - 12:35

Este evident ca acest mod de a actiona are ca scop inlaturarea oricarei interventii romanesti in proiectele elaborate de ei.Este tot atat de evident ca e vorba de rea-intentie.

Lasati un comentariu