Protest față de măsurile de carantină și izolare

• publicat la: 12 iulie 2020
Protest față de măsurile de carantină și izolare

Un protest la care au participat  mii de persoane reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus. Acesta a avut loc în Piaţa Victoriei din capitală. Oamenii au protestat  faţă de”dictatura sanitară”. Protestatarii au venit cu steaguri si pancarte cu mesaje impotriva Guvernului.

Participanţii au cerut  ”libertate” şi au scandat  ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”, „Jos guvernul mincinos!”, „Presa mincinoasă!” .

„Aceasta este cea mai gravă lege din istoria României, fără precedent în Uniunea Europeană si nu are voie să existe în niciun stat democratic! Textul de lege încalcă flagrant  toate drepturile firesti ale cetățenilor pe termen nelimitat.”, sustin organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Oamenii au avut steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie ”Respectaţi Constituţia”, ”Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau ”Stop dictaturii sanitare”.

”Vă aşteptăm în piaţă să arătăm acestor dictatori nazişti că nu pot să încalce drepturile omului la nesfârşit, că nu pot să ne ia copiii, bunurile şi libertatea de exprimare”, a transmis una dintre iniţiatoarele protestului.

Protestatarii au  reclamat  abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

În plus, legea privind carantina şi izolarea aflată în procedură parlamentară este considerată ”dementă”.

 VIDEO

comentarii

de hehe la 13 iulie 2020 - 10:04

pai si sotii ciute ca instiga la deschiderea strandului si postacii lor agreeaza ideea…ce ar zice guvernul sa vada ca pnl carei e mai degraba psd decat pnl?!

de Buletin de Carei la 13 iulie 2020 - 10:55

păi e voie să postați de la calculatoarele primăriei în timpul programului….zău așa, pentru asta vă plătim???

Lasati un comentariu