Sondaj. Doriți să se deschidă la Carei ștrandul termal?

• publicat la: 5 iulie 2020
Sondaj. Doriți să se deschidă la Carei ștrandul termal?

Buletin de Carei lansează un sondaj privind dorința careienilor de a se deschide ștrandul termal  concesionat de către Primăria Carei unei societăți private.

În coloana din dreapta de pe pagina principală www.buletindecarei.ro  , la categoria Sondaj, puteți vota cu DA sau NU pentru deschiderea ștrandului termal sau vă puteți exprima opțiunea și la rubrica de comentarii.

Ștrandul termal a fost concesionat în 2002 unei firme private, inițial pentru 300 de euro chirie anuală iar acum încasăm la bugetul local o mie de euro anual de la cel ce exploatează ștrandul.

La Tășnad, Mihăieni sau Satu Mare ștrandurile sunt deschise publicului în timp ce la Carei acesta este închis. Ca urmare curtea Motelului este goală și la fel și casele care asigurau un plus venit din turism localnicilor. Avem statul de stațiune de interes local dar ținem închis ștrandul termal.

Aglomerație mare azi la ștrandul termal Tășnad.

 

Ultimul sondaj de opinie inițiat de Buletin de Carei s-a referit la oportunitatea scoaterii zecilor de mii de tufe de trandafiri de pe spațiile verzi centrale.

Acesta este rezultatul sondajului.

comentarii

de Ene la 5 iulie 2020 - 20:28

Da

de Anonim la 5 iulie 2020 - 20:48

Da

de Eu la 5 iulie 2020 - 22:41

Da doresc !!!

de Tu la 6 iulie 2020 - 12:45

Da doresc

de Glasul Realitatii la 6 iulie 2020 - 14:22

Ar fi bine sa deschide cat mai repede,dar poate atunci Se deschide cand Devine Carei City oras modernizat,pe nivel austriac in 2022,pana atunci VIRUSUL guverneaza lumea,mai ales orasul nostru.

Lasati un comentariu