Teroare mediatică declanșată de blogul Opinie de Carei și Anziksz împotriva consilierului neșantajabil Ciută

• publicat la: 29 iulie 2020
Teroare mediatică declanșată de blogul Opinie de Carei și Anziksz împotriva consilierului neșantajabil Ciută

Se apropie alegerile și grupul de interese ce a acaparat orașul se teme de candidatura consilierului local Ilie Ciută, opoziția cum este numit de către primarul evazionist Kovacs. Așa că au declanșat teroarea mediatică împotriva consilierului Ciută și a familiei acestuia.

Ratat pe plan profesional, Szasz dă rateuri și ca scrib. A ajuns să scrie din surse neverificate sau poate cineva îi poartă sâmbetele și a vrut să își bată joc de el oferindu-i informații false. Iar Szasz a mușcat din plin momeala. La fel ca în cazul troiței românești date jos de Primăria Satu Mare sau a acuzațiilor de polițistă falsă. Și noi care credeam că preferă sarmalele în locul momelilor din moment ce solicita cu disperare rețeta pe mesaj privat la Buletin de Carei.

Disperarea  grupării Kovacs-Keizer-Beko de a nu se putea justifica pentru prostul, dezastruosul management practicat din 2008 încoace atinge paroxismul și îl acuza pe singurul consilier ce nu face parte din mașina de vot din CL Carei de furt de apă de la rețea. FĂRĂ DOVEZI. Nici măcar imaginație nu mai au.  Simpla prezență a consilierului Ilie Ciută le provoacă frisoane așa că evită să țină ședințele de Consiliu Local în Primărie și apelează la varianta electronică.

Teroarea mediatică a devenit politica administrației Kovacs-Keizer-Beko! Pentru cine mai avea îndoieli legate de aducerea unor scribi pe posturi bine plătite la cabinetul primarului evazionist Kovacs iată că se confirmă pe zi ce trece pentru ce folosește conducerea primăriei banul public.

La cabinetul primarului evazionist cu acte în regulă au fost angajați doi așa ziși consilieri la care în dreptul condiției  ,,Pregătire de specialitate,, din Fișa postului  scrie negru pe alb...Nu e cazul la fel și în dreptul condiției  ,,Competență Managerială,,.

Ca Atribuții ale postului de consilier  pentru evazionistul Kovacs președinte la UDMR Carei, cei doi au de prezentat primarului ,,sesizări și aspecte critice din mass media și alte surse,, iar apoi prezintă rapoarte și informări privind constatările făcute și măsurile adoptate.

De noaptea minții! Până și Stalin ar fi invidios pe metodele grupării Kovacs-Keizer-Beko! 

Și asta nu e tot. La cele două atribuții menționate se adaugă și ,,disponibilitatea de a lucra în program prelungit când există asemenea solicitări din partea primarului,,..după prezentarea rapoartelor și informărilor.

Cei trei angajatori sunt diabolici în găsirea de metode  de a anihila orice voce critică la adresa lor! Ai pus întrebări despre asociațiile scutite de impozit de către primarul evazionist? Ești dat pe mâna gornistului propagandist de la opiniedecarei.com. Ai pus întrebări incomode conducerii spitalului suport covid Carei  despre fondurile alocate în perioada Stării de urgență? Ce mai contează că ești medic specialist, bloggerul primarului evazionist oferă circ poporului.

Nu la fel de bogată este imaginația trio-ului de la conducerea orașului când vine vorba de găsit soluții pentru executarea unor lucrări de calitate sau de asigurarea confortului locuitorilor sau  nediscriminarea lor pe diverse criterii dintre care cel etnic predomină.

Sosirea plicului de la Curtea de Apel Oradea cu decizia detaliată în cazul procesului câștigat de consilierul Ilie Ciută împotriva Consiliului Local a fost peste puterile lor de a suporta ieșirea la lumină a adevărului așa că au dat undă verde consilierului Szasz, goarna spartă și mincinoasă a Careiului, la stigmatizat câștigătorul.

Szasz își mai adaugă  un FakeNews la șirul de mojicii care îl caracterizează și poate va mai fi recompensat cu vreun spor de angajator, tot din banul public.

Consilierul ales Ilie Ciută a postat aseară pe pagina sa un răspuns, AICI,  la jalnica minciună servită de Szasz pe care disperații de senzațional au înghițit-o  pe nemestecate fără a verifica dacă este sau nu adevărată.

Acestea sunt documentele care atestă faptul că Ilie Ciută  nu are contor blocat și e cu plata la zi pentru apa consumată iar  în continuare găsiți și consumatorii de senzațional oferit de mincinosul dovedit  în instanță, Szasz și colegul său de smuls buruieni de pe domeniul public, Megyeri.

Aceștia sunt consumatorii de senzații tari oferite de mincinosul și denigratorul dovedit de instanță, Szasz.

,,Cele scrise de Szasz și Megyeri vor trebui susținute și fața unei instanțe, la fel și persoanele care acuză în orb și susțin minciunile promovate de consilierii primarului,, declară consilierul Ilie Ciută.

,,Se merge prea departe cu terorismul mediatic la adresa mea din partea angajaților de la cabinetul primarului, aduce prea mult a bolșevism acțiunea demarată din organizația guvernamentală numită Primăria Carei. Nu credeam că  o societate ca Apaserv să  fie părtașă la astfel de mizerii mediatice dar se mai înseală omul câteodată, a încheiat consilierul local Ilie Ciută.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu