Analfabetul funcțional din Primăria Carei mai face o victimă

• publicat la: 13 august 2020
Analfabetul funcțional din Primăria Carei mai face o victimă

Știrile false (adică informații niciodată dovedite) promovate de către analfabetul funcțional de la cabinetul primarului evazionist mai fac o victimă.

Tamas, un tânăr absolvent de facultate din Debrecen a înghițit pe nemestecate  gălușca verninoasă de pe blogul analfabetului funcțional de la Primăria Carei adică a  băietului cu goarna care își minte până și cititorii puțini care îi dau like.

Fără a putea dovedi cu vreun act că cineva din cadrul redacției Buletin de Carei ar avea restanțe la plata apei furnizate de Apaserv SA sau că nu frecventăm ștrandul, tânărul absolvent de facultate de management din Debrecen lansează un tir de acuzații. Ca babele bârfitoare  și isterice, fără dovezi. Și tânăr și școlit și dezinformat și rău intenținat. Oare ștrandul din Debrecen este concesionat unei persoane din anturajul primarului doar pentru suma de o mie de euro anual? Puțin probabil că la Debrecen primarul este o persoană cu datorii la buget, evazionist cu acte în regulă. E mai mult decât curios ca persoană cu specializare în management să fie de acord cu un management defectuos în urma căruia orașul rămâne cu lucrări de proastă calitate după plata facturilor uriașe către executant. Vezi Casa de Cultură, Teatrul Municipal , castelul Karolyi încă neterminat de finisat dar cu recepția semnată, etc.

Așa se întâmplă când unii se trezesc cu degetele pe taste înainte de a apela la rațiune. Senzaționalul și bârfele servite  în mediul online sunt deasupra rațiunii de care ar trebui să dea dovadă dacă tot au câte  unii studii superioare.  Măcar din respect  pentru sumele cheltuite prin școli să dea dovadă și de puțină rațiune înainte de a interveni în probleme pe care nu le cunosc și nu le stăpânesc.

La comentariile de la postarea cu incendiul din spatele stației de epurare de la Carei se bagă în seamă și administratorul ștrandului termal dacă tot are timp liber berechet de când ține lacătul pe ușa intrării la bazinele cu apă termală. La capacitățile sale, acesta crede că Buletin de Carei s-a transformat  în secție de pompieri. Măcar știm că e  un cititor fidel chiar dacă nu reușește să țină pasul cu toate informațiile documentate ce apar sub semnătura Buletin de Carei.

Filmările Buletin de Carei de la locul incendiului au deranjat grupul de interese astfel că nu au fost preluate la fel ca în cazurile  unor postări despre accidente și mai mult, s-a încercat inducerea  în erorare a opiniei publice prin lansarea supoziției de incendiu de vegetație.

Lasati un comentariu