Au sosit două autospeciale noi și pentru Poliția Municipală Carei

• publicat la: 17 august 2020
Au sosit două autospeciale noi și pentru Poliția Municipală Carei

Astăzi a fost recepționat primul lot de autospeciale noi, dintre care 2 Dacia Duster și 17 Dacia Logan, inscripţionate conform noii identități vizuale a Poliției Române, urmând ca până la finele anului 2020 să mai intre în dotarea polițiștilor sătmăreni și alte autospeciale noi anunță Instituția  Prefectului.

Autospecialele, căștile de protecție și vestele au fost distribuite către subunitățile și serviciile operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, din mediul urban și rural, și vor face parte din echiparea și dotarea permanentă a polițiștilor în desfășurarea misiunilor specifice.

Poliția Municipală Carei a beneficiat de 2 Dacii din lotul amintit, autospeciale care se adaugă la parcul auto nou de altfel.

Prefectul și-a exprimat convingerea că noua tehnică va contribui la creșterea gradului de siguranță a cetățeanului și a polițistului aflat în misiune, va îmbunătăți imaginea Poliției Române prin eficientizarea activității și respectul față de oamenii legii.

Despre noua tehnică nu avem nimic  de spus dar cu siguranță că noua inscripționare  nu va aduce un plus de imagine pentru Poliția Română care a renunțat la inscripționările consacrate în favoarea celor preluate de la  nemți.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu