Baia Comunală Carei. În atenția candidaților la alegerile locale

• publicat la: 23 august 2020
Baia Comunală Carei. În atenția candidaților la alegerile locale

Există interes pentru păstrarea clădirilor reprezentative  pentru municipiul Carei? Baia comunală a fost cedată în contul unor datorii, clădirea Judecătoriei Carei a fost cedată Ministerului Justiției, clădirea fostei primării a fost vândută unei societăți din arcul guvernamental maghiar.

Baia Comunală Carei este  o bijuterie arhitectonică. Nu mai aparține orașului. Conducerea a cedat-o în contul datoriilor către societatea de distribuție gaz. Fără niciun regret. Pentru ei, municipiul Carei este doar o afacere. Un subiect de luat în discuție de candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Pentru cei care sunt interesați de oraș, de comunitate, nu doar de interesul personal.

Câți consilieri au luat  atitudine pentru această clădire ce putea aduce beneficii substanțiale orașului? Am uitat. La Carei funcționează Omerta.  Alianțele politice sunt mai presus de interesul comunității, al cetățeanului.

Doresc să mă mandataţi pentru a începe negocierile cu E-on Gaz pentru clădire. Sugerez să cumpărăm această clădire, cu 100.000 euro, plătibili în trei tranşe. Dacă o cedăm apoi la Apaserv în contul datoriilor de 4 miliarde poate ne iartă şi ei de cele 3 miliarde penalităţi” … menţiona  evazionistul Kovacs Eugen în februarie 2012 la ședința CL.

Remarcați că nu s-a luat deloc în calcul găsirea unei soluții pentru păstrarea clădirii.

Baia Comunală Carei a devenit acum ghenă de gunoi. Interesează pe cineva?

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2019/02/baia-comunala-carei-a-ajuns-ghena-de-gunoi.html

Lasati un comentariu