Incompetență sau nepăsare la Primăria Carei? Mirosul pestilențial persistă de peste 1 an de zile

• publicat la: 3 august 2020
Incompetență sau nepăsare la Primăria Carei? Mirosul pestilențial persistă de peste 1 an de zile

De mai bine de  un an de zile în municipiul Carei locuitorii sunt nevoiți să suporte mirosuri pestilențiale! Nici măcar nu se oferă reducere la taxe și impozite pentru astfel de condiții de trai.

Conducerea Primăriei Carei împreună cu aparatul de specialitate sunt  ori incompetenți și nu pot depista de atâta amar de vreme ce se petrece în oraș ori sunt indiferenți la ce se petrece.

Unii careieni sugerează că mirosul greu suportabil apare după ce deschid gura bloggerii primarului dar trecând peste ironiile contribuabililor careieni rămâne INCAPACITATEA  administrației Kovacs-Keizer-Beko de a se achita de sarcinile de serviciu și anume asigurarea de condiții decente de trai pentru comunitatea care le asigură venitul lunar.

De 1 an de zile administrația Kovacs-Keizer-Beko  nu e capabilă să înlăture sursa de miros pestilențial din municipiul Carei! Ar trebui ca  incompetenții să dea înapoi salariile încasate  în ultimul an.

Pentru cumpărarea unui autoturism din Bacău pentru folosința primarului, din fondurile Fundaței pentru promovarea turismului local, s-a găsit rezolvare. La fel și pentru plata din bugetul local a monumentelor și tipăriturilor celor din grupul de interes. La fel și pentru renovarea din banii careienilor a sediului UDMR Carei sau pentru retrocedări de clădiri cu dedicație.

Doar pentru asigurarea unei atmosfere  respirabile pentru careieni nu se vrea a se găsi rezolvare!

Rușine să vă fie!

Buletin de Carei

comentarii

de Septico la 3 august 2020 - 12:05

Sperie pe coronavirus mirosul asta(biogazos),poate pentru asta nu extinde ín zona noastra boala cu corona.

de Farcau Doina la 3 august 2020 - 18:51

Bine ca nu au mustrari de constiinta cad isi iau salariul !Rusine voua !

Lasati un comentariu