Informații în regim preferențial despre testele Covid 19 de la Primăria Carei

• publicat la: 24 august 2020
Informații în regim preferențial despre testele Covid 19 de la Primăria Carei

Primarul evazionist  Kovacs și  finul său, analfabet funcțional dovedit, angajat la Primăria Carei, publică la data de 20 august 2020 informațiile la care au acces din postura lor, preferențial. Adică doar pe blogul personal Opinie de Carei nu și pe pagina Primăriei Carei din moment ce ele fac referire la situația din Primăria Carei unde  un angajat a fost depistat pozitiv, nu și partenerul său care lucrează tot  în cadrul Primăriei Carei.

Culmea tupeului, se prefigurează deja rezultatului testului din zilele următoare!

Potrivit conducerii DSP Satu Mare, informațiile despre situația din Primăria Carei nu au făcut obiectul unui comunicat de presă dar ele apar pe blogul personal al consilierului primarului Kovacs de unde apoi sunt  preluate de primar pe pagina sa de Facebook.

Chiar atât de disperați să fie cei doi după cititori sau e doar o încercare de a abate atenția de la discriminările și abuzurile ce se petrec în Primăria Carei?  Grupul de Comunicare strategică și comandamentul din Prefectura Satu Mare trec cu vederea aceste abateri?

În plină campanie preelectorală, evazionistul Kovacs și finul său se joacă de-a presa și își bat joc  de instituția UAT Municipiul Carei care le oferă totuși un loc  de muncă remunerat regește.

Consilierul analfabet funcțional dovedit, dependent de politic pentru un loc  de muncă, emite cu tupeu  precizări de tip medical despre situația angajatului depistat pozitiv deși nu are nicio  pregătire de specialitate. Înțelegem că e vorba de o persoană ce face parte din grupul de apropiați și se încearcă scutirea de izolare a familiei acestuia dar  în acest fel se  pune  în pericol sănătatea colegilor de birou ai celuilalt membru de familie.

Cu același tupeu memărginit se prefigurează deja rezultatul testului din zilele următoare!

Culmea e că despre discuțiile privind reactivarea statutului de spital suport Covid 19 pentru spitalul careian nu scriu nimic cei doi vânători de cititori.

Nici primarul Kovacs și nici finul său angajat   ca  și consilier  la cabinetul primarului nu au făcut public Raportul Auditului Camerei de Conturi Satu Mare privind cheltuirea banului public în perioada Stării de Urgență.

Cât vă mai bateți joc de comunitatea careiană pe banii ei?

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu