Infracțiune la Ștrandul Termal Tășnad. Recomandările Poliției

• publicat la: 5 august 2020
Infracțiune la Ștrandul Termal Tășnad. Recomandările Poliției

Potrivit unui comunicat oficial al Inspectoratului de Poliție Satu Mare, am constatat că la Tășnad funcționează în regim normal Ștrandul Termal. Deci manipularea Primăriei Carei servită localnicilor privind grija pentru sănătatea lor ca motiv de menținere  a lacătului pe ușa ștrandului termal careian e doar o gogoriță. Pentru protejarea grupului de interes din punct de vedere financiar. Nu vă lăsați manipulați. La 28 de km de Carei funcționează de mai bine de 30 de zile Ștrandul Termal Tășnad fără a fi cineva afectat negativ din punct de vedere al sănătății. Beneficiile nu se pun.

Comunicat

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 3 august a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 3 august a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 28 000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 11 permise de conducere. 

Persoană bănuită de înșelăciune depistată de polițiști

 

Ieri, 4 august a.c., în jurul orei 16.00, patrula mixtă de Ordine Publică formată dintr-un polițist din cadrul Poliției Orașului Tășnad și un jandarm din cadrul I.J.J Satu Mare, cu sprijinul polițiștilor locali din cadrul Poliției Locale Tășnad au identificat și prins în flagrant în incinta Ștrandului din orașul Tășnad un bărbat, de 35 de ani, din Doba, care ar fi comis o infracțiune de înșelăciune.

În fapt acesta, prin metoda ,,șmen,, ar fi înșelat cu suma de 400 de lei, doi angajați ai unor societăți comerciale din Tășnad.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit persoanelor vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. 

 

Infracțiuni rutiere constatate în flagrant de polițiști

 

La data de 3 august a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat pe strada Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, un bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autovehicul având categorie la permisul de conducere necorespunzătoare pentru autovehiculul condus.

De asemenea, în această noapte, în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Carei au identificat, pe raza localității Lucăceni, un tânăr, de 23 de ani, din Carei, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

În ambele cazuri prezentate, cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite. 

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă:

Poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi.       

Lasati un comentariu