Mai este Poliția Locală în slujba comunității ?

• publicat la: 6 august 2020
Mai este Poliția  Locală în slujba comunității ?

Poliție  Locală în slujba comunității sau pentru interese de grup? Întrebarea se pune datorită faptului că Poliția Locală nu ia atitudine și nu sancționează toate cazurile care deranjează comunitatea.

Vineri spre sâmbătă noaptea  urla muzica până la 4 dimineața în centrul orașului fără ca Poliția Locală să intervină. Sâmbătă spre duminică noaptea muzica chefliilor s-a oprit de la ora 00,30. Poliția  Locală Carei nu funcționează zilnic? Are liber la sfârșit de săptămână?

Pe pietrele sculptate ale Monumentului Ostașului Român se joacă copiii nestingheriți fără ca Poliția Locală să intervină deși îi vede pe camerele de supraveghere. Dau în schimb amenzi pentru fapte săvârșite de persoane …care nici nu se află în oraș la data menționată pe procesul-verbal întocmit.

Mașina cu numere de Ungaria din care se cer pene prin urlete se plimbă nestingherită pe străzile municipiului Carei fără niciun fel de autorizație, cu difuzorul dat la maxim!

Pentru astfel de atentate la confortul careienilor nu se intervine.

E de ajuns un singur telefon de la superiori pentru ca Poliția Locală Carei să iasă pe teren. Nu degeaba directorul de la departamentul de Poliție Locală Carei se numește direct și nu se stabilește  prin concurs  pe post. Iar ca sfidarea să fie pe măsura evaziunii primarului, numirea noului director al Poliției Locale Carei a fost făcută în cadru festiv în plină Stare de Urgență, la data de 5 mai 2020.

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/daca-esti-de-la-udmr-carei-ai-voie-sa-calci-in-picioare-starea-de-urgenta-si-ordonantele-militare.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/ceremonie-festiva-de-investire-a-noului-director-de-la-politia-locala-carei-video.html

Poliție  Locală în slujba comunității sau pentru interese de grup?

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de voi la 6 august 2020 - 19:01

DA,DA,DISPERARE ELECTORALA ???

de iov la 6 august 2020 - 19:15

Daca si pe marele PNL-ist de 3 generatii(actualul pres pnl),il deranjaza ceva,ce sa zica restul lumii?

de Buletin de Carei la 6 august 2020 - 20:04

Exact. Au schimbat seful de politie inainte de alegerile electorale ca sa isi asigure linistea..bine punctat.

de Buletin de Carei la 6 august 2020 - 20:06

Acum esti iov inainte erai noi inainte dani….etc….vrei sa pareti multi dar de fapt esti unul singur….stim de unde postezi si ce incerci sa faci. Altii au salarii de platit la angajati….si nu din bani publici.

Lasati un comentariu