Nicio ședință online la Consiliul Local Carei, nicio ședință ordinară din 13 martie

• publicat la: 28 august 2020
Nicio ședință online la Consiliul Local Carei, nicio ședință ordinară din 13 martie

Cu o singură execepție, din luna martie și până în prezent, la Consiliul Local Carei toate ședințele au avut loc prin mijloace electronice. Adică secretarul juridic al Primăriei Carei trimitea pe mail materialele de ședință iar consilierii returnau buletinul de vot pentru opțiunea de la fiecare proiect. Varianta perfectă pentru conducerea UDMR a mun. Carei cu consilieri majoritari UDMR în CL pentru că nu se mai auzeau în direct intervențiile despre abuzurile practicate.

Excepția a avut loc la data de 13  iulie 2020, atunci când consilierul Ilie Ciută avea înfățișare la Curtea de Apel Oradea cu Primăria Carei. Ședința din acea dată a avut loc în Sala Festivă a Primăriei Carei. La Curtea de Apel Oradea decizia a fost favorabilă consilierului Ilie Ciută care confirmă astfel că intervențiile sale sunt pertinente și în favoarea stabilirii legalității în cadrul Consiliului Local Carei.

În timp ce toate primăriile din țară au organizat ședințe online pentru consilierii locali, dictatorul evazionist de la Carei preferă  să nu aibă dialog cu consilierii. Tipic regimurilor totalitare.

Luni, 31 august 2020, va avea loc o nouă ședință extraordinară  de tip electronic.Dacă ar avea loc online s-ar descoperi că există consilieri care nu au cunoștințe de operare.

Cu tupeul caracteristic, Primăria Carei convoacă scriptic o ședința extraordinară dar materialele sunt specifice unei ședințe ordinare. NICIO ședință ordinară la CL Carei din data de 13  martie 2020 deși legea prevede lunar  o ședință ordinară.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu