Pataki Csaba președintele CJ Satu Mare consideră că un primar evazionist și cu datorii la buget e un model demn de urmat

• publicat la: 13 august 2020
Pataki Csaba președintele CJ Satu Mare consideră că un primar evazionist și cu datorii la buget e un model demn de urmat

De parcă nu ne ajungeau minciunile primarului Kovacs. În această campanie electorală s-a molipsit de la el și șeful să direct pe linie politică, Pataki Csaba. 

Echipa UDMR Carei și-a depus azi dosarele la Biroul electoral de circumscripție  Carei, cel puțin așa scrie președintele Consiliului Județean Satu Mare pe pagina sa, știre preluată doar de consilierul de limbă maghiară al primarului Kovacs. Oare primarul Kovacs i-a dat zi liberă consilierului său din Căpleni sau își permite să îl folosească cum vrea în timpul programului plătit de careieni?

,,Kovacs Eugen este un model demn de urmat pentru primarii din întreaga țară,, afirmă președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, pe pagina sa.  Adică dacă un președinte al UDMR este evazionist  și plin de datorii la bugetul de stat atunci este un exemplu demn de urmat. Mai ales dacă dă gratuit la Spitalul județean Satu Mare aparatul de testare Covid 19 cumpărat din banii careienilor…

Să înțelegem că legile sunt făcute în România doar pentru români iar  minoritățile nu se supun acelorași legi?

Pentru corecta informare a președintelui CJ Satu Mare, cel care a venit din nou cu lecțiile nefăcute la Carei. Spațiile verzi din oraș s-au redus și se vor reduce  în continuare.  Scriptic ele există pentru că satul Ianculești a fost trecut în prima zonă de impozitare a municipiului Carei deși nu are apă curentă, canalizare, Cămin Cultural, transport în comun sau asistență medicală de urgență.   Calitatea vieții la Carei înseamnă  DUHOARE  constantă noapte de noapte de peste 1 an de zile, lipsă de locuri de muncă și invazie de țânțari și căpușe an de an.

Nu am uitat domnule Pataki că tratați în mod discriminatoriu careienii atunci când sosiți la Carei! Nu dați curs invitațiilor la evenimentele asociațiilor culturale românești iar când ați participat la Gala sportului careian ați omis cu nesimțire să  specificați  că municipiul Carei obținuse recent de la federația NAȚIONALĂ de atletism o plachetă care atesta că aici are loc cea mai longevivă competiție de atletism din România, Cupa 25 Octombrie. Vă deranjează rezultatele obținute de români până la a le omite a fi menționate?

Pentru conformitate, în județul Satu Mare trăiesc atât români cât și maghiri și șvabi sau slovaci precum și rromi și nu avem nevoie de președinți care să trateze DISCRIMINATORIU sătmărenii.

RUȘINE!

În imaginile postate apare și consilierul personal al primarului evazionist, plătit din banii careienilor, cel  pe care noi l-am învățat care este ținuta vestimentară adecvată la evenimente culturale iar colegul de birou l-a instruit în smulgerea buruienilor de pe domeniul public careian.

Fotograful a surprins calitatea lucrărilor de la Primăria Carei, un obiectiv cu care se laudă primarul și pentru care este lăudat de candidatul UDMR la CJ Satu Mare. Poate că UDMR are alte standarde de calitate și noi nu am reușit să înțelegem.

Urmăriți pista de biciclete de pe strada Agoston, una dintre realizările administrației UDMR Kovacs-Keizer-Beko.

Oare câți candidați de primar sunt  mulțumiți cu administrația Kovacs-Keizr-Beko și calitatea lucrărilor prestate  pe foarte  mulți bani?

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu